3 tipy na dětské domácí inhalátory

Máme pro vás 3 užitečné tipy na inhalátory pro děti trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi.

uniweb weby

Máme pro vás 3 užitečné tipy na inhalátory pro děti

Máte doma malé či větší děti (již školou povinné) trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi? Nezoufejte, existuje řešení a snadná pomoc k lepšímu dýchání. Připravili jsme pro vás 3 vybrané dětské inhalátory:

Inhalátor CA-MI pro nejmenší děti

INHALÁTOR CA-MI používají nejmenší děti, které trpí laryngitidou a dýchacími obtížemi. Inhalátor splňuje bezpečnostní podmínky pro používání v pediatrii a je napájený přes síťový adaptér 230/12V. Tento dětský inhalátor je vybavený zabudovaným náústkem a maskou ve tvaru zvířete (malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda).

Aerosolový inhalátor AEROKID pro malé děti

Tento AEROSOLOVÝ INHALÁTOR je určen pro malé děti trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi. Inhalátor je VYBAVENÝ NEBULIZÁTOREM, dětskou maskou pro malé děti, maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou. Součástí výrobku jsou SAMOLEPKY S DĚTSKÝMI MOTIVY - je prokázáno, že malé děti lépe přijmou přístroj s dětskými hračkami a považují ho za svého kamaráda.

Inhalátor můžete držet v ruce nebo jej postavit na stůl. Jako inhalační médium doporučujeme používat čistý fiziologický roztok s medikamenty nebo VINCENTKU obohacenou minerály. Jde o ultrazvukový inhalátor s naprosto tichým chodem, u kterého můžete nastavit 3 stupně proudění pro maximální efektivitu léčby, rovněž je vybavený systémem automatického vypnutí po 10 minutách inhalace.

Inhalátor pro děti SPEEDYMED

Inhalátor či nebulizátor SPEEDYMED pro děti trpící LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi je kompresorový zdravotnický nebulizátor ve tvaru zeleno-žluté želvy vybavený mikronebulizačním setem ANDY, maskou pro malé děti i pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou.

Doporučené odkazy

Fotogalerie
Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

  • Před 6 roky

    Dobrý den, nemůžeme se rozhodnout, jaký zakoupit inhalátor zejména pro naše děti (1,5 a 4,5 roku). Chtěli bychom inhalátor, kde je v balení malá dětská maska, dětská maska a maska pro dospělé - podobně jako u https://www.covybrat.cz/jak-vybrat-inhalator/ , zároveň by bylo dobré aby měla možnost regulace rychlosti mlhování. Nevíme vůbec co je důležité pro správnou funkčnost a na jaké parametry se zaměřit pro správné používání s dětmi. Děkuji za informaci a radu.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy