5 tipů na Vánoční dárky pro muže

S blížícími se Vánoci vyvstává i otázka výběru Vánočních dárků. Letošní nakupování na Vánoce bude asi trochu jiné než tomu je běžně a to hlavně kvůli epidemii koronaviru. Máme pro vás pět tipů na dárek pro muže, které mají za cíl vás inspirovat a postrčit správným směrem. Mysleli jsme při výběru také na to, že letošní nakupování dárků se bude nejspíše odehrávat v prostředí internetu a tak jsme se vyhnuli různým věcem, které by bylo třeba přímo vyzkoušet.

uniweb weby

Přenosný reproduktor

Přenosné reproduktory jsou vhodným doplňkem na jakoukoliv akci, lze je využít na zahradě, při posezení s přáteli nebo je částečně využívat i jako hlavní reproduktor v domácnosti. Obliba těchto zařízení je v poslední době obrovská a dle nás se jedná o zajímavý Vánoční dárek, který využije každý milovník hudby. Cena takového reproduktoru je již od několika set korun až po několik tisíc korun, záleží vždy na konkrétních vlastnostech a hudebních kvalitách. Doporučujeme tedy si důkladně prostudovat recenze přenosných reproduktorů než se pro nákup nějakého konkrétního rozhodnete.

Adrenalinový zážitek

Co takhle dotyčného obdarovat netradičním zážitkem třeba v podobě pobytu ve větrném tunelu, únikové hry nebo jízdou sportovním automobilem? Dárkové poukazy jsou oblíbené nejen jako dárky na “poslední chvíli”, protože je stačí pouze vytisknout a hezky zabalit, ale i pokud kupujete dárky v dostatečném předstihu, mohou být dárkové poukazy velice zajímavou volbou, kterou jistě spoustu mužů zaujmete.

Hezký doplněk

Pokud je ten, kterého se chystáte obdarovat příznivcem minimalismu, určitě mu můžete pořídit hezký, vkusný a přitom minimalistický doplněk, jako je třeba peněženka, taška nebo klíčenka. Máme pro vás tip na peněženky Bellroy, které jsou vytvořeny pro to, aby byly funkční a minimalistické. Kvalitní kůže ze které je peněženka Bellroy vyrobena zaručuje mnohaletou životnost a uchování elegantního vzhledu. Dalším našim tipem je klíčenka Orbitkey, která je ve svém základu velice jednoduchá a představuje spíše koncept než samotný produkt. Do praktického a elegantního mustru z kvalitní kůže můžete dát všechny své klíče a dokoupit si i další praktické pomůcky, jako je otvírák na lahve, konzervy nebo třeba flash disk.

Chytrá domácnost

Chytrá domácnost je trendem poslední doby a pro technicky založené muže se může jednat i o skvělou hračku. Díky chytré domácnosti si můžete do hlasového asistenta (třeba od Google) integrovat další spotřebiče nebo osvětlení, které máte doma a vytvářet pokročilé scénáře, co se má stát v jakou hodinu nebo při vyslovení daného pokynu. Chytrou domácnost si můžete pořídit za pro někoho možná překvapivou cenu již od necelého tisíce korun.

Pánský parfém

Jde o vhodný dárek například pro partnera. Parfémy již nejsou dávno výhradou žen, jde o vhodný doplněk i pro muže. Charakter parfému se jistě od těch ženských značně liší. Nemluvíme zde o nějakém deodorantu, ale o skutečném parfému, který vydrží řadu hodin decentně působit. Pokud si s výběrem nevíte rady, raději se do něčeho takového nepouštějte, protože vůně jsou často dost individuální záležitostí a ne každému voní to stejné. Pokud však víte co by se obdarovanému muži mohlo líbit, směle do toho!

Zdroj obrázku: Halfpoint / Shutterstock.com

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy