Jak na ucpaný nos?

Chcete vyzkoušet na ucpaný nos něco nového než tradiční nosní kapky?

uniweb weby

K tradičním lékům na ucpaný nos můžete přidat i jednu méně rozšířenou pomůcku, a to konvičku RHINO HORN pro proplach nosních dutin.

Snadná léčba a účinná prevence

Vyplachování dutin otužuje nosní sliznici a činí ji tak odolnější vůči virovým a bakteriálním infekcím. Konvička je tak spásou nejen při akutní léčbě rýmy. Ideální je její preventivní denní používání. Pokud jste alergičtí na pyl a prach a trpíte chronickou alergickou rýmou, oceníte, že výplach nosu odstraňuje alergeny a tím významně zmírňuje obtíže.

Výplach zvládnou i malé děti

Použití konvičky je velmi jednoduché. Aby byl proplach konvičkou co nejúčinnější, určitě přidejte do vody solný roztok NaCl, který zlepší odplavení zánětlivého sekretu. Roztok zároveň zvlhčí sliznici a urychlí její regeneraci.

Do konvičky nasypte odměřené množství soli, odměrka je součástí balení konvičky. Poté konvičku dolijte pitnou vlažnou vodou a nechte sůl rozpustit. Pomalu vlévejte roztok do jedné z nosních dírek. Solný roztok samovolně a šetrně proteče nosními dírkami. Roztok souběžně čistí a efektivně uvolní sliznici. Zbývající vodu z propláchnutého nosu jednoduše vysmrkejte. Pravidelnou hygienu s konvičkou zvládnou i malé děti od 5 let, a pokud jsou šikovné, tak i mladší.

Speciální sůl jako skvělý pomocník

Kromě tradiční kuchyňské soli můžete sáhnout i po speciální soli Salsomaggiore, která se používá pro kompresorové inhalátory. Použití je stejně jednoduché.

Slaná voda má na sliznice přirozený uvolňující účinek a činí je odolnějšími vůči virům a bakteriím. Dýchací ústrojí má samozřejmě svůj vlastní přirozený čisticí mechanismus a teplá slaná voda jej vhodně stimuluje a zlepšuje odstraňování hlenu a cizích částic z plic.

Buďte na rýmu připraveni

Nečekejte,až vás rýma doběhne, a objednejte si konvičku ještě dnes. Expedujeme na Slovensko a po celé ČR prostřednictvím služeb České a Slovenské pošty.


Doporučené odkazy

Přejeme vám pevné zdraví a volné dýchání!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se o novinkách dozvíte dříve něž ostatní!
Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy