Jak zjednodušit astmatikům život

Astma patří k nejrozšířenějším onemocněním, jen v České republice je počet nemocných přibližně 800 tisíc. Existuje cesta, jak astmatikům ulevit.

uniweb weby

Astmatickým záchvatům je lépe předcházet

Astma bronchiale je chronické zánětlivé onemocnění průdušek. Při tomto onemocnění dochází k záchvatům dušnosti nebo kašle na základě zúžení dýchacích cest. Podněty mohou být různé.

Jako první pomoc je nutné při akutním astmatickém záchvatu rychle vdechnout několik dávek užívaného spreje na astma. Tuto dávku je možné za několik minut opakovat. Ale astmatickým záchvatům lze i přecházet, a to preventivní ochrannou inhalací.

Na astma pomáhá studenáinhalace a vlhký vzduch

Při onemocnění astmatem se používá zásadně studená inhalace. V nabídce našeho eshopu je široký výběr specializovaných kompresorových a ultrazvukových inhalátorů. Pouze tyto přístroje vytvářejí aerosolové částice o teplotě 22 až 26 °C v různých velikostech. Platí, že čím menší částice, tím hlouběji do těla pronikají. Ultrazvukové inhalátory dokážou produkovat částice o velikosti pouhého 1 mikromilimetru. Tento nejjemnější aerosol se dostane až do plicních sklípků, tzv. alveolí.

Pravidelné zvlhčování a čištění vzduchu v bytě ocení nejen astmatici a alergici. Bezhlučné zvlhčovače s ionizátorem jsou ideálním řešením. Udržují v domácnosti správné hodnoty vlhkosti a zároveň zbavují vzduch pachů, pylů, alergenů a dalších nečistot. Díky procesu ionizace navíc doplňují do ovzduší vzácné záporné ionty, které příznivě působí na naše zdraví a psychiku.

Preventivní inhalace se provádí 2-3x denně

Pravidelná terapie ve většině případů pomáhá předcházet akutním astmatickým záchvatům. Preventivní ochranná léčba se za pomoci profesionálního kompresorového inhalátoru provádí 2-3krát denně po dobu 15 minut. Podporou při inhalaci je medikament Cromoglycin.

Přejeme vám pevné zdraví a volné dýchání!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se o novinkách dozvíte dříve něž ostatní!
Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy