Kino jede! Retro filmový festival 2024 nabízí cestu do minulosti plnou filmových klenotů!

Spolek PRO | OKO zve na X. ročník filmového festivalu Kino jede! v Náměšti nad Oslavou, který proběhne 27.–29. června. Program zahrnuje Večerníčky pro děti, promítání filmů "Dědeček automobil," "Řek Zorba" a "Vesničko má středisková," vystoupení bubeníků F.D. Band, jazz od Viktora Slavíčka a doprovodné aktivity.

uniweb weby

Spolek PRO | OKO srdečně zve všechny filmové nadšence na již X. ročník náměšťského filmového festivalu Kino jede!, který se bude konat v malebném prostředí Náměště nad Oslavou. Tento oblíbený kulturní event proběhne ve dnech 27.–29. června a nabídne bohatý program jak pro děti, tak pro dospělé.

Ve čtvrtek 27. června odstartuje festival radostí pro nejmenší, a to Večerníčky pro děti od 19:00 hodin. Večer bude pokračovat promítáním filmu 'Dědeček automobil' od 21:30. První festivalový den navíc zpestří vystoupení bubeníků F.D. Band, kteří zahrají od 18:30.

Páteční večer slibuje další dávku zábavy. Nejmenší diváci si opět přijdou na své s Večerníčky pro děti od 19:00, a poté v 21:30 se diváci mohou těšit na klasiku 'Řek Zorba'. Atmosféru festivalu podpoří výjimečné vystoupení Viktora Slavíčka s kapelou, kteří od 16:30 zahrají jazzové a jiné klasické melodie.

Sobota 29. června přinese do náměšťského biografu opět Večerníčky pro děti od 19:00 a jako vrchol večera se bude promítat ikonická česká komedie 'Vesničko má středisková' od 21:30. Tento den navíc nabídne různé doprovodné aktivity a atrakce.

Doprovodný program pro děti i dospělé zahrnuje například fotokoutek, skákací hrad, lesní pedagogiku s Lesy ČR a kreslení křídou. Připraven bude také stánek s občerstvením, kde návštěvníci mohou okusit speciality na grilu a osvěžit se limonádou či pivem. Tyto služby budou k dispozici již od 15:00 a po celou dobu promítání.

Festival Kino jede! slibuje nezapomenutelnou atmosféru letního kina pod širým nebem, plnou zábavy pro celou rodinu. Neznámým není ani společenský význam této akce, která poutá lidi různého věku a zájmu. Přijďte se společně pobavit, zasmát se, zavzpomínat si na staré filmové klasiky a užít si skvělou společnost prostřednictvím bohatého kulturního programu.


Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024