Kočárek a autosedačka aneb vybíráme pro miminko

Každá novopečená maminka a tatínek se snaží na příchod svého dítěte připravit co možná nejlépe a zaručit mu maximální pohodlí a bezpečí.

uniweb weby

Proto kromě oblečení a běžné výbavičky pro miminko byste měli řešit především bezpečnostní prvky, jako je správný kočárek a autosedačka. Ty to dvě věci musí splňovat plno důležitých prvků, bez kterých se neobejdete.

Základ je kvalitní kočárek

Při koupi nového kočárku byste měli dbát hned na několik věcí. Je důležité zvážit, zda chcete trojkombinaci, dvojkombinaci, nebo klasický kočárek.

U jakéhokoliv typu se však zaměřte na:

  • hmotnost – to je jedna z nejdůležitějších věcí, pro snadnou manipulaci,
  • kolečka – je důležité zvážit, zda chcete kočárek pouze na městský provoz nebo jej budete využívat také v přírodě nebo při sportu.

Pohodlí v kočárku pro vaše dítě musí být zaručeno

Neméně důležité je tak zaměření na pohodlí, jaké kočárek vašemu dítěti přinese a na bezpečnostních prvcích. Porovnání nejlepších kočárků vám zaručí ten nejlepší výběr, který můžete udělat. Zaměřte se především na:

  • polohování – každý kočárek by měl mít alespoň 3 pozice,
  • pětibodový bezpečnostní pás,
  • dobré odpružení,
  • ochranu proti nepřízni počasí.

Jak vybrat autosedačku?

Autosedačky musí být především kvalitní. Nikdy byste neměli kupovat už použitou autosedačku, protože nevíte, zda je naprosto v pořádku. Pokud si nejste jisti, jaká autosedačka je nevhodnější pro vaše dítě, podívejte se na testy kvality a recenze, kterých je na internetu dostatek. Zvláště se zaměřte na ochranné prvky, co vašemu dítěti v případě nouze můžou zachránit život.Kočárek ani autosedačku byste nikdy neměli vybírat podle vzhledu, ale pouze podle toho, jak jsou tyto věci bezpečné a pohodlné pro vaše dítě, které si zaslouží naprosté maximum, co mu můžete dát.

Zdroj obrázku: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 20.07.2020 06:36



8 +
 

Hlavní zprávy