Několik tipů pro správný výběr roušky

Víte, bez jaké součásti outfitu se určitě ve společnosti neobejdete? Ano, bohužel máte pravdu, jedná se o roušku. Právě tento kus látky musíme mít neustále na ústech, abychom chránili jak sebe, tak i ty ostatní. Roušky se často dostávají do různých diskuzí a hovoří se o jejich kvalitě, materiálech, z nichž jsou roušky ušité a také mnohých dalších aspektech. My se podíváme na to, jak by se měla ta správná rouška vybírat. Alternativ je samozřejmě hned několik. Aspekty správné volby se týkají jak m

uniweb weby

Z jakého materiálu by měla být rouška ušita?

V první řadě je zapotřebí soustředit se na látku, z níž je rouška ušita. Je jasné, že na domácí roušky se používá takřka výhradně bavlna. ta dokáže chránit stejně jako i další umělé látky. Kdejaká špičková marketingová agentura dnes upozorňuje na roušky z nanovlákna. Ty se vyznačují mnohem větší efektivitou. Umí bránit průniku viru a samozřejmě také chrání osoby okolo daného člověka, jenž roušku nosí. Jestliže chcete ušetřit, pak zřejmě zvolíte klasické jednorázové roušky. Ty jsou typické vcelku prodyšným materiálem a minimální cenou.

Rouška musí sedět

Žádnou vědu bychom ale ve velikosti roušky hledat nemuseli. Specifické jsou z tohoto pohledu hlavně modely určené pro děti. Roušky pro dospělé jsou vybavené šňůrkami nebo gumičkami, jež s uchycením bez problémů pomohou. Mnohdy se na trhu nacházejí dokonce specifické modely se zajímavými motivy. Nosit roušky s potiskem je dnes poměrně moderní.

Volba motivu je na každém z nás

Motivů, které lze mít na roušce, existuje spousta. Ostatně mnohé firmy speciálně právě roušky potiskují. Mnohá z nich přitom využívá řezací plotr a jiné technologie, jež se hodí pro potisk textilu jako takového. Celkový výsledek je pak samozřejmě úžasný.

Zdroj obrázku: DavideAngelini / Shutterstock.com

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 10.12.2020 06:48



4 +
 

Hlavní zprávy