Nové květinářství v Havlíčkově Brodě: originalita, dostupná cena i osobní doručení

Floristika Sonny otevírá v centru Havlíčkova Brodu nové květinářství. Od pondělí 10. dubna bude obchůdek s živými květinami, nejrůznějšími dekoracemi, suchými vazbami i ručně vyráběnými svíčkami k navštívení každý všední den od 8.00 do 17.00 v Dolní ulici č. 104 (bývalý fotograf).

uniweb weby

Stánek, který byl všem kolemjdoucím vždy o velikonocích, dušičkách nebo v době adventu k dispozici na Smetanově náměstí a o adventu na Havlíčkově náměstí, se přesouvá jen o několik ulic dál. Příznivci šikovných rukou Soni Fiedlerové, vystudované floristky a zahradnice, mají teď možnost prohlédnout si krásné věci a nakoupit v klidu a v teple kamenného obchůdku. „Dál budu pokračovat s výrobou dárkového zboží, dekorací, suchých i živých vazeb tak, jak jsou moji klienti zvyklí. Nově přibude větší sortiment živých kvítek, takže kdo si na poslední chvíli vzpomene, že chce krásnou malou nebo i větší kytičku, stačí bez objednání dorazit ke mně do květinářství,“ vysvětluje Soňa Fiedlerová, která se své milované práci věnuje naplno už čtvrtým rokem a před tím v oboru ještě pracovala.

Dál bude Floristika Sonny přijímat objednávky na svatební, interiérovou i smuteční výzdobu, na velikonoční dekorace, později se opět výrazně zaměří na dušičkové vazby. „Každý rok na podzim vyrábíme stovky košů, věnců, kytic na hroby, abychom pomohli uctít památku zemřelých. A jen o necelý měsíc později se lidé těší na adventní věnce a později na svícny na štědrovečerní stůl,“ uvádí Soňa Fiedlerová a zároveň ubezpečuje, že pro stálé zákazníky se nic nezmění, naopak budou mít větší komfort a větší možnosti.

Co v nově otevíraném obchodě od pondělí 10. dubna najdete?

  • Řezané květiny

  • Hrnkové květiny

  • Dárkové zboží

  • Keramiku, proutěné zboží

  • Svatební i interiérové dekorace

  • Sezonní zboží a dekorace (aktuálně jarní a velikonoční)

  • Vše pro vlastní výrobu (mašle, drátky, korpusy, suché květy, malovaná vajíčka,….)

  • Ručně vyráběné originální svíčky (možnost vlastního vzkazu)

To vše za příznivé dodavatelské ceny :-)

Floristika Sonny se od pondělí 10. dubna těší na Vaši návštěvu!

Fotogalerie
Autor: Soňa Fiedlerová Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy