Oblečte své dítě do nepříznivého počasí. Víte, jaké materiály jsou nejlepší?

Letní teploty jsou u konce – a nás opět čekají ty nepříjemné chladné dny, kdy si nebudeme vědět rady, jak naše dítě do takového počasí vybavit. Možná vás to překvapí, ale aby dítě bylo v teple, suchu, a navíc i pohodlí, stačí k tomu zvolit správný materiál oděvů. Seznamte se s těmito nejvhodnějšími materiály, které svou funkčností rozhodně nezklamou.

uniweb weby

Fleece

Pokud hledáte ten nejpříjemnější materiál, v kterém bude vaše dítě jako v bavlnce, sáhněte po lehkém fleecu. Ten se kromě svých úžasně komfortních vlastností vyznačuje rychleschnoucími a tepelněizolačními vlastnostmi. Navíc kromě oblečení a doplňků z něj můžete ušít například deku, polštáře, přehozy nebo jej můžete využít jako vložku do fusaků či kabátů. Velké množství barev nabízí galanterie Bubulakovo, která potěší také velmi příjemnými cenami.

Softshell

Máte doma neposedu, který je rád venku za každého počasí? Nejideálnějším materiálem pro oděv v přírodě je softshellová tkanina. Ta se vyznačuje svou prodyšností a hlavně nepromokavostí, navíc vítr ji jen tak neprofoukne. V posledních letech je po oděvech z tohoto materiálu velká poptávka, mezi maminkami jsou velmi populární tepláky a bundy.

Teplákovina

Není nad to, když se člověk cítí ve svém oblečení příjemně, dvojnásobně to platí i pro naše děti. Teplákovina je klasickou a nejpoužívanější látkou pro oblečení na volný čas, sportovní oblečení, mikiny, tepláky, a dokonce i lehčí bundy. Tento materiál je velmi pohodlný, prodyšný a pružný. Navíc v nabídce ho má snad každá galanterie, stačí si pouze vybrat vzor a barvu.

Pamatujte, jestliže zvolíte správný materiál oblečení, dítě na sobě nemusí mít tolik vrstev – nebude omezeno v pohybu. Dnešní materiály jsou vyvinuty tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější požadavky každé maminky.

Zdroj obrázku: Bubulakovo.cz

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy