Rozšířili jsme nabídku inhalátorů pro děti i pro dospělé

E-shop SZO.cz rozšířil nabídku inhalátorů pro děti a dospělé díky přestěhování kanceláří a skladu do nových větších prostor.

uniweb weby

Rozšířená nabídka inhalátorů pro dospělé i děti

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. je autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko inhalátorů a zvlhčovačů italských výrobců: 3A HEALTH CARE, MED 2000 a CA-MI S.r.l. 

Nabízíme širokou řadu inhalátorů - nebulizátorů: kompresorové inhalátory, ultrazvukové inhalátory, dětské inhalátory. Ke všem "našim inhalátorům, nebulizátorům" máme náhradní díly a příslušenství. K inhalátorům vám můžeme nabídnout přírodní inhalační roztoky THERMALIS z Eugenské pánve v Itálii. Egenská pánev se nachází v provincii Padova v oblasti Benátsko.

Produkty THERMALIS jsou podrobovány testům na nikl a alergie, neobsahují barviva, konzervanty ani chemické emulgátory, vazelínu z ropy, silikonové ani minerální oleje a mají vystavenou exportní licenci Ministerstvem zdravotnictví.

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. zvětšila své provozní možnosti díky přestěhování do větších prostorů. Nově společnost sídlí na adrese Božkovská 38 v Plzni na Slovanech, kousek nad Hlavním vlakovým nádražím.

E-shop: www.szo.cz

Fotogalerie
Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy