Venkovní učebny SKOLATO

Firma SKOLATO se dere na přední příčky výroby a vývoje školního nábytku. A to hlavně díky zařazení kompletních venkovních učeben do nabídky pro školy a školky.

uniweb weby

Venkovní třídy SKOLATO jsou promyšlené do posledního detailu. Skládací venkovní lavice a židle z eloxovaného hliníku, stohovatelné ocelové školní lavice a židle, lehké plastové židle s UV filtrem, ekonomické altány pro venkovní třídy, venkovní školní tabule a mnohem více naleznete u firmy SKOLATO.

Celý rok prý trval vývoj a testování venkovních učeben a vznikla z toho skvělá nabídka pro školy. Téměř nezničitelný školní venkovní nábytek, který odolá slunci, dešti a některý i mrazu a sněhu. Na své si přijde každý.

Chcete variabilní venkovní učebnu? SKOLATO Vám dodá skládací a lehkou venkovní učebnu včetně vozíku na nábytek. Stůl ALEX celohliníkový váží jen 9 kg, unese však 500 kg a odolá i mrazu. Stůl ALEX celohliníkový můžete doplnit venkovní židlí PACT taktéž skládací. Tuto venkovní učebnu můžete použít bez altánu, nebo pořídit ekonomický přístřešek bez nutnosti stavebních úprav.

Chcete stálou venkovní učebnu? SKOLATO Vám dodá venkovní školní stoly s konstrukcí z eloxovaného hliníku nebo ošetřené žárovým zinkem s odolnou laminátovou deskou. V této nabídce jsou jak klasické dvoumístné a jednomístné žákovské lavice tak kruhové a lichoběžníkové venkovní školní stoly pro práci ve skupinách.

Na své si přijde opravdu každý, kdo touží po zahradní učebně s odolným venkovním školním nábytkem a nechce investovat statisíce až miliony do výstavby venkovní třídy. Vyučovat ve venkovní třídě SKOLATO je možné již tento školní rok, nemusíte žádat o stavební povolení a dotace a následně několik měsíců čekat na schválení.

Fotogalerie
Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy