Boty s legendární technologií, které je hřích nevlastnit

O značce Nike jste již určitě slyšeli. A stejně tak i o jejich nejúspěšnějším modelu Air Max 90. Pojďme si o něm říct něco víc, protože právě model Nike Air Max 90 nedávno oslavil jedno významné výročí. Čím je tato řada výjimečná a proč si získala tak velký obdiv zákazníků po celém světě?

uniweb weby

Všechno nejlepší – a jen tak dál!

Název modelu Nike Air Max 90, respektive číslo, které je v názvu modelu obsažené, bylo odvozeno od roku, ve kterém byly boty uvedeny na trh. Je to tedy neuvěřitelné, ale tento model letos slaví již neuvěřitelné 31. narozeniny! Model Air Max 90 samozřejmě spadá do rodiny Air Max, ale právě kolekce s označením 90 se těší největší oblibě.

Není to jen o kráse

Přestože se říká, že model Air Max 90 je založen zejména na kráse a eleganci, není to zdaleka vše, co mohou tyto boty nabídnout. Značka Nike je také synonymem pohodlí. Všechny modely z řady Air Max jsou navíc i příjemně odpruženy s pomocí dnes již legendární technologie, a i po celodenním nošení má jejich majitel pocit, že den strávil chůzí po obláčku.

Kromě elegantního designu si tak mohou nositelé užívat chůzi i běh, a přitom se cítit pohodlně a vědět, že o jejich nohy je téměř královsky postaráno. Všechny boty značky Nike totiž mají speciální ergonomicky tvarovanou vnitřní vložku.

Je libo látku, kůži nebo snad semiš?

Jak to tak u bot značky Nike bývá, i model Air Max 90 je nabízen v celé škále barevných provedeních. Kromě klasického modelu Essential, který je u zákazníků nejoblíbenější, existují i další varianty. Pokud vás již klasická kombinace černé a bílé nudí, můžete si zvolit z celé palety barev.

Modely Nike Air Max 90 se vyrábí v šedých, bílo šedých, ale i mnohem barevnějších tónech a barevných kombinacích. Dokonce vznikly i modely semišové a kožené. A pro milovníky netradičních bot jsou určené Nike Air Max 90 v lesklém stříbrném provedení, které se dají najít pod označením Chrome/ Chrome-Pure Platinum-White.

Ještě nemáte ty svoje?

Pokud jste si právě uvědomili, že nevlastníte pár z modelové řady Air Max 90, je načase využít vánočních akcí a ukořistit si ten svůj na FTSHP. E-shop Footshop je skvěle zásobený a nabízí pestrý výběr všech modelů, které vám vytanou na mysli. A samozřejmě jsou k dostání ve všech variantách: dětských, dámských i pánských. Nebo jimi můžete obdarovat někoho, kdo je do tenisek blázen a nedá na jejich nošení dopustit. Jediné, co stačí, je znát velikost nohy a vybrat model, který bude ten pravý.

Udělejte sobě nebo někomu blízkému radost a pořiďte k Vánocům pár, nebo klidně i několik, oblíbených bot z řady Nike Air Max 90. Jak to tak u firmy Nike chodí, znají dobře své zákazníky a vědí přesně, čím je zaujmout a potěšit. Tenisky Nike tak udělají radost opravdu každému.

Zdroj obrázku: Footshop.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy