Celostátní kolo Svojsíkova závodu na Orlíku a Lipnici

O nadcházejícím víkendu 15. až 17. září se v prostorách hradu Orlík a hradu Lipnice odehraje celostátní kolo Svojsíkova závodu pro skautky a skauty. Z každého kraje přijedou vítězné hlídky dívek i chlapců z předchozích krajských kol, aby mezi sebou poměřili síly a následně budou vyhlášeny nejlepší družiny v obou kategoriích, kteří tak získají putovní pohár náčelníka.

uniweb weby

„Skautské závody se konají každé dva roky a pro všechny členy Junáka-českého skauta i účastníky samotných závodů je to vrchol jejich činnosti na celostátní úrovni. Letošní ročník celostátních závodů se rozhodlo zorganizovat skautské středisko Bobři z Havlíčkova Brodu ve spolupráci s druhým havlíčkobrodským střediskem Bobříci a dalšími středisky v celém kraji Vysočina.

Start závodů je plánován na pátek 15. září ve 14.00 na závodišti Zlaté podkovy v Humpolci, v sobotu pak bude program pokračovat v celém areálu hradu Lipnice nad Sázavou a slavnostní vyhlášení a zakončení celého závodu bude v amfiteátru hradu Lipnice v neděli 17. září mezi 11.00 a 13.00,“ přiblížila Michala Marousková z organizačního týmu závodu.

Více informací o závodě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.09.2017 15:35




0 +
 

Hlavní zprávy