Poslední březnovou středu projekt vyvrcholil přípravou několika pokrmů, které nakonec složily celé téměř profesionální menu. Pět skupin klientů Domova Háj připravovalo jeden vybraný pokrm. Cuketové hranolky s česnekem a parmazánem představovaly předkrm, polévka byla cuketová s opečenými krutóny a sýrem, hlavní chod se podával v podobě cuketových karbanátků se šťouchanými brambory, nechyběl zákusek – cuketový dort s tvarohovým krémem a k tomu všemu se podávala limonáda z cuketové šťávy, jejíž tvůrci získali pěkný dárek.
Projekt studentek druhého ročníku dálkového studia SVOŠS Jihlava oboru sociální péče cuketovými hody nekončí, naopak bude pokračovat ve vytvoření kuchařky se všemi shromážděnými recepty, které přivezli hosté a návštěvníci akce i přátelé domova. „Důležité je, aby byly recepty jednoduché, ideálně pro šestičlennou domácnost našich klientů a také složené ze surovin, které jsme si schopni na zahrádkách vypěstovat,“ vysvětlila na závěr ředitelka domova Dana Pajerová.