Fanatic se vrátil z ME a bilancuje první polovinu sezóny

Členové havlíčkobrodského klubu TSM Fanatic úspěšně zvládli 1. polovinu závodní sezóny 2017. V klubu se připravují mladí závodníci a závodnice ve fitness aerobiku a zumbě.

uniweb weby

Nejmladší děti závodí v kategorii 8-10 let . Fox team si z tuzemských závodů první výkonnostní třídy (I. VT) přivezl vždy stříbrnou medaili a automaticky tak postupuje na říjnové Mistrovství České republiky. Ve stejné věkové kategorii se v květnu úspěšně představil také tým Andílci, který letos poprvé soutěží v II. VT.

Juniorky Fanaticu prošly úvod sezóny I. VT v kategorii Petit step (14-16 let) ve velkém stylu, kdy na domácí půdě nenašly přemožitelky – ze všech závodů si přivezly zlaté medaile. S přehledem tak postoupily na MČR a především na Mistrovství Evropy do Karlových Varů, kde se v mezinárodní konkurenci zúčastnily finálových bojů.

Úspěšný vstup do sezóny 2017 měly také mladší i starší závodnice zumby. Zumbistky se pravidelně umísťovaly na stupních vítězů a nominovaly se tak na mezinárodní soutěž MIA, která proběhne v červnu v pražské Lucerně.

Závodní choreografie týmů zumby a také nejmenších dětí klubu Fanatic, tedy dětí z aerobikových přípravek ve věku od 3 do 6 let, můžete vidět na domácí půdě v Havlíčkově Brodě na taneční soutěži Havlíčkobrodský střevíček, který se bude konat 3. června.

V létě čeká závodníky zasloužené volno, ale také týmové soustředění, na které se děti vždy těší a je odrazovým můstkem pro 2. polovinu závodní sezóny.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.05.2017 17:16



0 +
 

Hlavní zprávy