FC Vysočina znovu hodlá poděkovat hasičům, policistům a záchranářům!

Jihlavský fotbalový klub hodlá znovu otevřeně poděkovat všem hrdinům všedního dne, kteří za nás denně nasazují své životy - hasičům, policistům, záchranářům a městským policistům!

uniweb weby

Dobré věci by se měly opakovat. 

Bez debaty to platí o projektu FC Vysočina s názvem „VYSOČINA DĚKUJE!“. Premiérově se uskutečnil na jaře 2015 a v pátek 26. října 2018 se dočká už čtvrtého pokračování! Jihlavský fotbalový klub hodlá znovu otevřeně poděkovat všem hrdinům všedního dne, kteří za nás denně nasazují své životy - hasičům, policistům, záchranářům a městským policistům! Jako projev velkých díků jim věnuje utkání 13. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi FC Vysočina a Prostějovem.

Výjimečnost a slavnostní atmosféru nadcházejícího fotbalového utkání FC Vysočina podtrhne fakt, že celé ligové kolo bude ve znamení důstojné oslavy 100. výročí založení republiky! Týmy k utkání nastoupí se speciálním bannerem, u něhož vznikne společná vzpomínková fotografie. Členové realizačních týmů budou ozdobeni českou trikolorou, speciální budou kapitánské pásky i rohové praporky. U slavnostního nástupu nebudu chybět státní vlajka a česká hymna v živém podání zpěvačky Míšy Mařanové.

„Cítíme, že myšlenka vděku a podpory vůči složkám Integrovaného záchranného systému není v české společnosti dostatečně zakořeněna. Rádi bychom po více než roce znovu upozornili na to, co pro veřejnost denně konají policisté, hasiči, záchranáři či vojáci. Každý z nás už je minimálně jednou potřeboval a potřebovat bude. Projektem „VYSOČINA DĚKUJE“ chceme k této snaze a osvětě malou měrou přispět. Velice nás těší, že se naše myšlenka v pátek ideálně prolne s oslavou 100. výročí založení republiky,“ uvedl Jan Staněk, ředitel FC Vysočina.

Projektu bude věnováno utkání proti Prostějovu, které je na programu v pátek 26. října od 18:00 hodin. „Pro tento duel, který je z našeho sportovního hlediska velice důležitý, uvolníme jihlavským městským policistům, hasičům, záchranářům a policistům z Kraje Vysočina vstupenky v hodnotě takřka 100.000 Kč. Před utkáním hodláme věnovat finanční dar ve výši 15.000 Kč Nadaci policistů a hasičů. Věříme, že se k poděkování připojí též sportovní fanoušci a zaplní náš stadión,“ doplnil ředitel klubu.

Partnerem charitativní akce je VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a.s..

Předzvěstí chvályhodného projektu „VYSOČINA DĚKUJE“ se stalo zhotovení originální fotografie, která zve na utkání proti Prostějovu a nese myšlenku poděkování těm, kteří za nás všechny denně nasazují své životy. Vznikla ve spolupráci s jihlavskou agenturou SB Corporation a zúčastnila se jí trojice sličných členek ze tří složek Integrovaného záchranného systému a spolu s nimi čtveřice fotbalistů FC Vysočina – Lukáš Zoubele, Petr Tlustý, Jakub Fulnek a Jiří Klíma.

fotoreportáž ze zrodu reklamních snímků naleznete TADY

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.10.2018 15:15



0 +
 

Hlavní zprávy