Jaro plné chuti: Luxusní menu a oceněné talenty v Praze

V Praze se konala akce "Jaro plné chuti", kde po registraci a zaplacení příspěvku mohli hosté ochutnat několikachodové menu. Byla nabízena jídla jako amuse bouche, cannelloni s uzeným pstruhem či glazovaná křepelka.

uniweb weby

Po registraci a uhrazení příspěvku měli hosté možnost si vychutnat degustaci několikachodového menu. Nechyběla pestrá nabídka pokrmů, která zahrnovala od amuse bouche, cannelloni s uzeným pstruhem, česnekovou polévku s hlívou, až po glazovanou křepelku s celerovým pyré. Závěrem byly servírovány dezerty jako kokosový mousse doplněný ovocem a malinový sorbet s červeným vínem. K romantické atmosféře přispěl výběr kvalitních vín a nealkoholických nápojů.

Během akce bylo zjevné nadšení nejen mezi hosty, ale pozitivní ohlasy pronesla také někdejší zaměstnankyně školy Jana Janová. Vyzdvihla profesionalitu odborných učitelek, Gabriely Bibrové a Veroniky Škorpíkové, i angažovanost žáků.

Škola doufá, že úspěšná akce s názvem „Jaro plné chuti“ se stane každoroční tradicí, která přiláká jak stávající, tak nové návštěvníky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
SPOLUŽIVOT - Hledáme hostitele

Hlavní zprávy

 

SPOLUŽIVOT - Hledáme hostitele