Juniorky z Fanaticu finalistkami Mistrovství světa v aerobiku 2017

V holandském Leidenu se konalo Mistrovství světa ve sportovním a fitness aerobiku pořádané aerobikovým svazem FISAF. Havlíčkobrodský TSM Fanatic vyslal do mezinárodních bojů šestičlenný tým juniorek v kategorii Petite step (14-16 let).

uniweb weby

Tým se zodpovědně připravoval pod vedením trenérky Kateřiny Doležalové a na závodní ploše odvedla děvčata dobrou práci a na rozdíl od soupeřek se nedopustila hrubé chyby. V konečném součtu to však u rozhodčích stačilo pouze na nepopulární čtvrté místo. Přestože byly závodnice i trenérka zvýsledku zklamány, v mezinárodní konkurenci se rozhodně neztratily. Naopak, třetí místo uniklo jen o vlásek a finále tak bylo napínavé až do konce.

Juniorky z TSM Fanatic reprezentovaly tedy svůj klub i město Havlíčkův Brod, které účast na MS 2017 podpořilo, zodpovědně a snasazením a my se těšíme na jejich další vystoupení a úspěchy.

Nyní čeká TSM Fanatic závěr sezóny, který je tradičně spojený s Akademií 2017, která se uskuteční 12. listopadu v Městském kině a divadle Ostrov.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.10.2017 07:33



0 +
 

Hlavní zprávy