K 1. listopadu vznikne v ČR osm nových pošt Partner, jedno místo také na Vysočině

Česká pošta pokračuje v projektu Pošta Partner. K 1. listopadu převádí na smluvní partnery dalších osm provozoven, jedna z nich se otevře ve Strážku na Žďársku. Celkem tak k tomuto datu bude fungovat 231 pošt Partner. Česká pošta bude mít v cílovém stavu cca 700 vlastních provozoven a cca 2 500 pošt Partner. Pošta Partner je plnohodnotnou alternativou pošty. Rozdíl spočívá v tom, že je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Z hlediska poskytovaných základních poštovních služeb není

uniweb weby

„Česká pošta bude mít v cílovém stavu zhruba 700 vlastních provozoven a zhruba 2 500 pošt Partner. Pošta Partner je plnohodnotnou alternativou pošty. Rozdíl spočívá v tom, že je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Z hlediska poskytovaných základních poštovních služeb není mezi pobočkou a poštou Partner žádný rozdíl.
Pošta Partner poskytuje všechny základní služby, tj. příjem a výdej listovních a balíkových zásilek, příjem a výplatu poštovních poukázek, vybrané bankovní služby, výplatu důchodů, SIPO, prodej poštovních cenin a zboží, prodej kolkových známek a vybrané služby, jako jsou například On-line dobíjení předplacených SIM karet, prodej losů okamžitých loterií a volný prodej tisku,“ vysvětluje Matyáš Vitík, tiskový mluvčí České pošty.
Novou poštu Partner zřízenou k 1. listopadu bude ve Strážku provozovat Obecní úřad Strážek.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 29.10.2016 06:23




0 +
 

Hlavní zprávy