JK Sanchez vydal svou první knihu s názvem S úsměvem za trest

JK Sanchez, herec a moderátor vydal svou první knihu s názvem "S úsměvem za trest".

uniweb weby

Námětem knihy je příběh o mladém chlapci odehrávající se ve Francii těsně před 2.světovou válkou. Sanchez se zde neopírá o historická data do detailu, ale spíše se zaměřuje na duši dospívajícího chlapce a jeho reakci na okolní události.

Sanchez chtěl vytvořit lehce čtivý příběh s motivačním nádechem určený hlavně mladým lidem. Příběh je o dospívání v nelehkých podmínkách, odvaze a kuráži, která mnohdy, dle autorových slov, dnešním mladým lidem chybí. 

Nesnaží se však příběhem moralizovat, ale naopak motivovat. Jedná se tedy o beletrii s nádechem motivace a humoru odrážející nelehkou dobu v předválečné Francii. Mladý Jean, který je ústřední postavou knihy se dostává do nelehkých životních situací ze kterých se snaží leckdy až dětským způsobem vybruslit. Ovšem jak se příběh vyvíjí, tak se i vyvíjí i hlavní postava a její reakce na okolní útrapy. 

JK Sanchez je herec a moderátor, který původně chtěl napsat námět k filmovému zpracování, ale rozepsal se natolik, že se rozhodl z námětu udělat knihu, která měla 27.1.2022 křest v pražském vyhlášeném podniku Vnitroblock.

Sanchez si nevybral toto datum náhodně. Jelikož je kniha zasazena do prostředí 2.sv.války, tak bylo zvoleno datum křtu na významný den památky obětí Holocaustu, jako taková malá pocta obětem války. 

Na akci dorazilo spousta lidí nejen z rodinného, či přátelského okolí, ale i ze světa business, showbusiness, umění a sportu. Podpořit přišli také blízcí přátelé z televizního prostředí, jako např.Eva Burešová, či Přemek Forejt, kteří jsou Sanchezovi dlouholetí přátelé. 

Vydavatelem knihy je mladý vydavatel Ondřej Kočan. Kmotry se stali: Ondřej Kočan (vydavatel), Jiří Vosála (korektor), Kristián Mensa (ilustrátor), Simona Votyová (spisovatelka).

Kniha lze koupit na : www.susmevemzatrest.cz

jedná se tedy o beletrii s motivačním nádechem. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy