Knoflíkový den v září v Jihlavě

Ve středu 21. září proběhne v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Svitavách, Chrudimi a Pardubicích, jednodenní sbírková akce Centra J. J. Pestalozziho s názvem Knoflíkový den.

uniweb weby

Knoflíkový den 21.9.2016

21. září 2016 proběhne v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Chrudimi, Pardubicích a Svitavách jednodennísbírková akce Centra J.J.Pestaloozziho s názvem Knoflíkový den.

Cílem sbírkové akce je výběr finančních příspěvků do zapečetěných pokladniček na pomoc dětem, dospělým i seniorům v nelehké životní situaci prostřednictvím odborných služeb Centra J.J.Pestalozziho.

Ve středu ráno vyrazí studenti středních škol do ulic výše uvedených měst. Všichni budou u sebe mítzapečetěné sbírkové pokladničky a oblečeni budou do oranžový triček s nápisem Knoflíkový den alogem Centra J. J. Pestalozziho. Na požádání předloží plnou moc a povolení o sbírce. Přispět může každý jakoukoliv částkou. Za příspěvek 50 Kč a více získají dárci poděkování formou Knoflíku pro štěstí.

Dobré srdce bije v každém z nás….. Pomozte i vy….

Za vaši podporu Centrum J. J Pestalozziho předem děkuje!

***

PROČ NÁS PODPOŘIT?

Umíme pomáhat

Již 24 let nabízíme pomocnou ruku dětem, mladistvým, dospělým a seniorům. Jsme jedna z největších neziskových organizací v Pardubickém kraji a máme mnohaleté zkušenosti. Výsledky naší práce se dotýkají i Vás.

Poskytujeme kvalitní služby

Jsme nositelem Ceny kvality v sociální péči. Každoročně jsme podrobováni mnoha kontrolám, a to vždy s bezchybným výsledkem. Naší pomoci ročně využije více než 1700 lidí.

Potřebujeme podporu

Abychom mohli i nadále poskytovat kvalitní služby, potřebujeme finanční zajištění. S Vaší pomocí můžeme dosahovat lepších výsledků i nových cílů.

Přijďte se přesvědčit

V případě, že uvažujete nad darováním a chcete vědět, jak budou Vaše peníze využity, přijďte nás navštívit. Rádi Vás přivítáme a zodpovíme Vaše dotazy. Kontakt péče o dárce: Bc. Zuzana Tvrdíková, zuzana.tvrdikova@pestalozzi.cz, tel.: 725 405 251



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy