Letní úniková hra v městské knihovně Nové Město na Moravě

Letní prázdniny začínají a knihovna nabízí novou únikovou hru č. 2, která vás provede napínavým dobrodružstvím. Najděte kód k zámku a odemkněte dveře do šedesáti minut!

uniweb weby

Letní prázdniny jsou za rohem a co by mohlo být lepší než začít je s novým vzrušujícím dobrodružstvím? Knihovna přichází s novou pátrací únikovou hrou č. 2, která otestuje vaše dovednosti a týmového ducha. Podaří se vám odemknout dveře knihovny do šedesáti minut?

Hra je určena pro malé skupiny až pěti hráčů, a je ideální pro děti od 7 let i dospělé. Stačí, aby byl v týmu alespoň jeden dospělý, který pomůže s řešením hádanek a indicií. Žádné speciální znalosti nejsou potřeba, takže se může zapojit opravdu každý. Na začátku hry budete vědět, kde je klíč ukrytý, ale cesta k jeho získání vás zavede přes různé úkoly, které vás provedou celou knihovnou. Vaším cílem je získat číselný kód k zámku a odemknout dveře dříve, než vyprší čas.

Úniková hra se bude konat každý čtvrtek během letních prázdnin, a to ve dvou termínech: v 8:30 a v 10:00 hodin. Abyste měli jistotu, že si užijete toto napínavé dobrodružství, je nutné si zarezervovat termín předem. Stačí poslat email na adresu mvs@mk.nmnm.cz s číslem únikové hry, vaším jménem, telefonním číslem, datem a časem, kdy chcete hrát, a počtem hráčů ve skupině. Rezervaci může provést jeden hráč za celou skupinu, takže organizace je jednoduchá.

Neváhejte a přihlaste se co nejdříve, aby vám neunikla příležitost prožít nezapomenutelné letní dobrodružství v knihovně. Připravte se na zábavu, napětí a nezapomenutelné zážitky, které vás čekají za dveřmi únikové hry č. 2!

Info o únikové hře

Kde: Městská knihovna, Tyršova 1001, 592 31 Nové Město na Moravě
Kdy:
O letních prázdninách se hraje úniková hra hraje každý čtvrtek v čase od 8:30 a od 10:00 hodin. 
GPS:
49,564125 16,074030

Na pátrací hru je třeba si zarezervovat termín na emailu mvs@mk.nmnm.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy