Lidé hlasují pro nejlepší webové stránky měst a obcí na Vysočině

Hlasování v soutěži Zlatý erb 2024 bylo spuštěno. Už nyní může veřejnost udělit hlasy nejlepším webovým stránkám měst a obcí. Hlasovat lze pro obce s rozšířenou působností (ORP) i pro obce a města, která ORP nejsou. Jeden člověk může v každé z kategorií udělit pouze jeden hlas.

uniweb weby

Hlasovat je možné prostřednictvím aplikace na adrese https://extranet.kr-vysocina.cz/zlatyerb. Jeden hlas je možné udělit ORP a jeden neORP, hlasování lze do uzavření soutěže libovolně měnit. Krajské kolo Zlatého erbu končí 31. ledna 2024. Přihlášení do hlasovací aplikace vyžaduje identifikaci a autentizaci (NIA), která zajišťuje unikátnost hlasování.

Pořadí obcí v hlasování veřejnosti v krajských kolech i v kole celostátním bude stanoveno po přepočtu na počet obyvatel. V hlasování veřejnosti zvítězí v každém kraji i v celostátním kole obec, která obdrží největší počet hlasů na jednoho obyvatele.

Slavnostní vyhlášení krajského kola soutěže se uskuteční v sídle Kraje Vysočina 12. března 2024 v 15:00 hod. v kongresovém sálu. Výsledky celostátního kola Zlatého erbu budou vyhlášeny na konferenci ISSS 2024, která proběhne 13. a 14. května 2024 v královehradeckém kongresovém centru Aldis.

Zdroj: TZ Kr-Vysocina.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy