Loupežné přepadení

Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při prověřování loupežného přepadení čerpací stanice.

uniweb weby

JIHLAVSKO: Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci 

Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při prověřování loupežného přepadení čerpací stanice, ke kterému došlo dnes, ve čtvrtek 27. srpna, v ranních hodinách na ulici Jihlavská v Polné na Jihlavsku. Kolem páté hodiny ráno vešel do prodejních prostorů maskovaný muž, kde pod pohrůžkou použití nože, přinutil obsluhu aby mu vydala finanční hotovost. Ze strachu o svůj život mu pracovnice čerpací stanice peníze vydala. Pachatel z místa následně utekl.

Jednalo se o muže vysokého přibližně 175 cm, hubené postavy. Na sobě měl černou mikinu, světlé rifle, kšiltovku světle hnědé barvy a byl maskovaný černým šátkem.

Ke zranění obsluhy, které by si vyžádalo lékařské ošetření, nedošlo. Po přijetí oznámení na místo ihned vyrazily nejbližší policejní hlídky. Policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, případ prověřují a po pachateli pátrají.

V zájmu prověřování případu se kriminalisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. Žádáme občany, kteří se dnes v době od čtvrté do půl šesté ráno pohybovali v uvedené lokalitě a jejím okolím a zahlédli osobu odpovídající popisu pachatele, podezřelých osob, popřípadě vozidel, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Dále uvítáme také záznamy palubních kamer z vozidel projíždějících touto lokalitou v uvedené době a jakékoliv další poznatky k případu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy