Memorandum o spolupráci má pomoci podnikatelům ve sportovním segmentu

Na dlouhodobé spolupráci a kooperaci při komunikaci i tvorbě projektů se dohodli zástupci Národní sportovní agentury a Hospodářské komory České republiky.

uniweb weby

Svou dohodu stvrdili 28. dubna 2021 podpisem memoranda o spolupráci předseda NSA Milan Hnilička a prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý. Memorandum by mělo pomoci ve společných aktivitách týkajících se hlavně sportování dětí, mládeže a amatérů v České republice.

„Memorandum považuji za klíčové z hlediska otevření spolupráce v oblasti koordinace dalších aktivit, které pomohou celému našemu sektoru. Velkou příležitost vidím hlavně v budoucím vytvoření vhodné platformy pro propagaci a podporu pravidelného pohybu obyvatel a zlepšení celkového zdraví české populace,“ uvedla Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness a členka Představenstva Hospodářské komory ČR.

Součástí memoranda je také dohoda o spolupráci a poskytování informací v rámci vyjednávání o otevírání sportovišť i kompenzačních programů pro provozovatele v souvislosti s pandemií koronaviru, což je v této chvíli zásadní projekt.

„Podpis memoranda znamená pro Hospodářskou komoru navázání spolupráce s další významnou institucí a klíčovým oborem. Věřím, že kooperace Komory s Národní sportovní agenturou přinese větší podporu pohybu obecně i další příležitosti pro podnikatele ve sportovním segmentu,“ řekl Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory ČR.

S Hospodářskou komorou České republiky už má NSA navázanou spolupráci díky Janě Havrdové, která se čerstvě stala členkou Národní rady pro sport. Spokojenost s prohloubením spolupráce potvrzuje také předseda NSA Milan Hnilička.

„Pevně věřím, že spolupráce Národní sportovní agentury s Hospodářskou komorou České republiky bude dalším významným milníkem v rozvoji a propagaci sportu a zejména ve zlepšení komunikace mezi státní institucí a subjekty podnikáními ve sportovním prostředí. Paní Havrdová, prezidentka České komory fitness a členka Představenstva Hospodářské komory ČR je již členkou Národní rady pro sport, poradního orgánu předsedy NSA, takže určitá spolupráce již funguje a jsem rád, že podpisem tohoto memoranda dojde k jejímu rozšíření.“


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy