Nechte se vtáhnout do historie - večerní hrané prohlídky v kapli hradu Kámen

Zažijte jedinečnou atmosféru večerních hraných prohlídek v kapli hradu Kámen. Připojte se k interaktivnímu představení „Ze života kaple“ a ponořte se do historie této fascinující památky.

uniweb weby

Zažijte jedinečnou atmosféru večerních hraných prohlídek v kapli hradu Kámen. Připojte se k interaktivnímu představení „Ze života kaple“ a ponořte se do historie této fascinující památky.

Vstupte do minulosti a prožijte večerní hrané prohlídky na hradě Kámen

Muzeum Vysočiny Pelhřimov vás srdečně zve na výjimečné večerní prohlídky kaple Panny Marie Bolestné na hradě Kámen, kde se vám nabídne neopakovatelný zážitek prostřednictvím hraných scének. Tyto prohlídky vás přenesou zpět v čase a přiblíží významné osobnosti a události, které formovaly historii této unikátní památky.

Prohlídky se konají v kapli, která je osvětlena jemným světlem svíček, čímž se vytváří autentická atmosféra, jež vás vtáhne do děje. Navštivte tuto památku a prožijte kouzlo kaple večer, kdy její krásu umocňuje tichá noc a mystické světlo. Právě v těchto podmínkách se na pozadí odvíjí příběhy ze života kaple, které byly pečlivě zvoleny, aby vám poskytly hluboký vhled do historie a duchovního významu tohoto místa.

Večerní hrané prohlídky se budou konat v různých časových intervalech, konkrétně v 18:00, 19:00, 20:00 a 21:00 hodin, což umožňuje vybrat si čas, který vám nejlépe vyhovuje. Cena vstupného je velmi přístupná: plné vstupné činí 100 Kč, snížené vstupné pro studenty a seniory je 60 Kč a rodinné vstupné (pro dvě dospělé osoby a dvě až tři děti) činí 240 Kč.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se ponořit do historie prostřednictvím večerních hraných prohlídek. Na hradě Kámen se můžete těšit nejen na bohatou historii, ale také na jedinečný kulturní zážitek, který vám zůstane dlouho v paměti.

Info o prohlídkách

Kde: Hrad Kámen, Kámen 1, 394 13 Kámen
Kdy: 

6. červenec 2024 18:00 - 21:00
27. červenec 2024 18:00 - 21:00
3. srpen 2024 18:00 - 21:00
24. srpen 2024 18:00 - 21:00



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy