Nejlepší svatební pyrotechnika? Nejen ohňostroj a prskavky

Plánujete svatební fotky? Toužíte mít je co nejzajímavější, tak aby vám je kdekdo záviděl?

uniweb weby

Čtěte dál a dozvíte se, proč je zábavní pyrotechnika lepší volbou než drahé svatební dekorace. 

Fotografie nevěsty a ženicha s dýmovnicemi v pozadí se staly fenoménem současnosti. Doslova každý pár chce mít originální fotografie, které umocní neopakovatelný zážitek ze svatebního dne. 

Pokud i vy hledáte čím zpestřit běžné stavební fotky za relativně pár korun, rozhodně doporučujeme sáhnout po dýmovnicích, prskavkách či svatebním ohňostroji. 

Pokud jste náročnější nebo máte s pyrotechnikou již nějaké zkušenosti, případně budete mít osobu, kterou určíte k odpalování pyrotechniky, můžete se prozhlédnout také v kategorii fontány. 

Z široké nabídky produktů pak můžete vybírat např. dortové, interiérové nebo venkovní fontány. Důležité je však vždy dodržovat bezpečnostní pokyny, uvedené na obale, aby nedošlo újmě na zdraví či majetku. Přece jen je pyrotechnika řízená ohňem, nikoliv elektronicky. 

Pokud nemáte s pyrotechnikou žádné zkušenosti a trošku jsme vás vylekali, doporučujeme si přečíst desatero (p)odpalovače, ve kterém se dozvíte vše potřebné.

Svatební fotografie novomanželů s dýmovnicí v pozadí

Pokud jste se již rozhodli, že si pořídíte svatební ohňostroj, prskavky nebo dýmovnice tak gratulujeme. Jestli nevíte, které konkrétní produkty vybrat, připravili jsme pro vás kategorii svatební ohňostroje, do které jsme vybrali ty nejzajímavější produkty, s ověřenou tradicí, používané na většině svateb. 

Nemusíte se tedy bát, že sáhnete vedle. Náš výběr zahrnuje svatební prskavky o délce 70 nebo 90cm. Kratší prskavky nedoporučujeme, jelikož než všichni svatebčané prskavky zapálí, může se stát, že některým už zhasnou. Čím delší prskavky totiž jsou, tím déle hoří. 

Aby se vám prskavky pohodlně zapalovaly, doporučujeme zapálit první zapalovačem a poté postupně od první  odpalovat další. Tím si výrazně zkrátíte dobu, která je potřebná na zapálení jedné prskavky zapalovačem. 

Svatební ohňostroj

Pojďme se podívat na to nejdůležitější a tím je svatební ohňostroj. 

Většina lidí si mylně myslí, že je do ohňostroje potřeba cpát desetitisíce korun. Skvělé ohňostroje lze však sehnat již od 1499,-. 

Ohňostroj není jen pro bohaté. I pokud si vyberete ten nejlevnější, rozhodně vám připraví zážitek na který jen tak nezapomenete. Pokud se vydáte hledat ohňostroj sami, nezapomínejte na jednoduché pravidlo: čím dražší ohňostroj je, tím lepší bude a zároveň vyšší cena bude nabízet více možnosti při rozhodování. 

To samozřejmě platí pouze v případech, kdy budete pyrotechniku nakupovat u specializovaných prodejců, nikoliv na tržnici či v supermarketech. Nákup v těchto místech rozhodně nedoporučujeme. Většinou pyrotechnika zde není správně skladovaná a to na ni může mít neblahé důsledky.

Pokud je váš rozpočet vyšší, a zároveň máte dostatečně velký prostor na odpalování ohňostroje, rozhodně doporučujeme poohlédnout se po tzv. multikaliberních či šikmých ohňostrojích. Ceny startují sice výše, ale zážitek je o to více umocněn, a to změnou velikosti, či směrem vystřelovaných ran. 

Pakliže místa nemáte tolik, a potřebujete oby ohňostroj střílel pouze nahoru, vždy vybírejte ráži alespoň 25mm. Čím větší ráže ohňostroje je, tím budou na nebi mohutnější efekty, a jelikož se jedná o svatbu, která se koná jednou v životě, 25mm je nutné minimum. Za nás doporučujeme 30mm a více. 

Ideální je proto upustit od obrovského počtu ran ve 20mm a porozhlédnout se, i když po menším množství ran, zato neporovnatelně mohutněším rozprskem a velkolepějším efektem na nebi. 

Pokud si stále nevíte rady a chcete poradit s výběrem obraťte se na ověřené prodejce pyrotechniky, na eshopu www.pyrosr.cz vám rádi poradí, nabízí dopravu ZDARMA od 2500,- a naleznete zde široký výběr pyrotechniky právě pro vaši svatbu. 

komerční sdělení


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 24.04.2023 10:21



4 +
 

Hlavní zprávy