Nová šachová sezona 2017-2018 na Pelhřimovsku odstartovala

Druhou zářijovou sobotou 9. září zahájili šachisté nejen z Pelhřimovska novou šachovou sezonu. Šestatřicet hráčů se sešlo se na 11. ročníku šachového turnaje v rapid šachu v Počátkách, který pořádal místní šachový oddíl TJ Spartak Počátky.

uniweb weby

Hrálo se v restauraci Na Sídlišti švýcarským systémem devět kol, tempem 2x15 minut pro každého hráče.

Nejvíce bodů uhrál a tím získal první místo hráč z TJ Jiskra Havlíčkův Brod Roman Vincze - 7 b. O půl bodu méně - 6,5 b vybojoval na druhém místě Jan Křivánek z ŠK Dopravní podnik Praha. Se ziskem 6 b se na třetí příčce umístil Alois Bartoš z TJ Sokol Tábor.

Nejúspěšnějším hráčem z Pelhřimovska byl Michal Volák se 6b, ale nižším pomocným hodnocením a bylo to 6.místo, První desítku celkového pořadí uzavřel Pavel Slavík s 5,5 b - oba TJ Spartak Pelhřimov. Hezkého výsledku se ziskem 5b  dosáhl Ondřej Hruška z TJ Spartak Pelhřimov (celkové 13. místo), Jaroslav Kaucký (14. místo) a Karel Kapoun (18. místo)- oba TJ Spartak Počátky. O půl bodu méně se ziskem 4,5 b bodoval i Lukáš Kaňka Lukáš z TJ Spartak Pelhřimova (19. místo) a Jaroslav Mynář z TJ Spartak Počátky (21. místo).

Více informací a výsledky


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.09.2017 17:58




0 +
 

Hlavní zprávy