Objevte tajemství jihlavského podzemí s historickými průvodci

Jihlavské podzemí nyní nabízí unikátní prohlídku, kde návštěvníci v doprovodu historických osobností v dobových kostýmech procházejí tajemnými chodbami a objevují příběhy minulosti města. Prohlídky se konají denně a jsou doplněny efektivním osvětlením a zvukovými efekty.

uniweb weby

Putování minulostí: Jihlava zve na unikátní prohlídku podzemí

Představte si, že se během chvilky ocitnete v minulosti Jihlavy. Právě tuto možnost nyní nabízí jihlavské podzemí, kde se návštěvníci při procházce tajemnými chodbami setkají s postavami z dávných dob. Tyto historické osobnosti, které vás provedou po zapomenutých zákoutích, přibližují fascinující příběhy města před staletími.

Prohlídku oživují průvodci v dobových kostýmech, kteří vám díky svému nadšení a preciznímu zpracování své role zprostředkují autentický zážitek. Atmosféru navíc umocňuje citlivě zvolené osvětlení, jež v kombinaci se zvukovými efekty dokáže vytvořit neopakovatelný dojem.

Průvodci vás provedou každodenními prohlídkami ve dnes 23. a 24. srpna 2024 v časech 18:00, 18:45, 19:30, 20:45 a 21:30.

Tato mimořádná akce je vhodná i pro děti od 6 let věku, přičemž kapacita každé prohlídky je omezena na 20 osob, což zajišťuje pohodový a nerušený zážitek. Vstupné činí 140 Kč, pro děti pak 70 Kč.

Přijďte si užít tento unikátní zážitek a ponořte se do historie Jihlavy díky neodolatelné atmosféře jejích podzemních chodeb. Navštivte jihlavské podzemí a zbystřete své smysly pro dobrodružství, které vás přenese stovky let zpět v čase.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy