Pátrání po pohřešovaném muži

PELHŘIMOVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci

uniweb weby



Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném pětašedesátiletém muži.

V pátek 12. července krátce po půlnoci přijali policisté oznámení o muži, který v pozdních večerních hodinách předchozího dne odešel ze zdravotnického zařízení na ulici Masarykova v Kamenici nad Lipou, kde má být umístěn. Muž není kontaktní a ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešovaném muži pátrat, do současné doby se ho nalézt nepodařilo, proto bylo vyhlášeno celostátní pátrání. V pátrání policisté nadále pokračují. Muž by mohl směřovat na Táborsko, kde má osobní vazby.

Pohřešovaný muž je v dobré fyzické kondici, má ale zdravotní obtíže, užívá léky, které nemá u sebe. Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 centimetrů, štíhlé postavy. Má krátké šedé vlasy, modré oči a nosí dioptrické brýle. Při odchodu měl na sobě zřejmě tmavou větrovou bundu, světlé krátké kraťasy a tmavou sportovní obuv.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže je odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešovanému muži. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=8210712241617

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
12. července 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
12.07.2024 09:58



0 +
 

Hlavní zprávy