Policisté na Třebíčsku hledají svědky havárie

V pátek 9. září kolem 14.30 došlo na silnici II/ 410 v Koželužské ulici v Třebíči-Borovině v prostoru u autobusové točny MHD k dopravní nehodě. Policisté hledají svědky.

uniweb weby

„Nezletilého chodce zranil při přecházení vozovky ve směru od sídliště k Borovinskému rybníku cyklista. Ten v uvedeném místě projížděl na jízdním kole ve směru od Starče směrem k centru Třebíče. Chlapce převezl jeho příbuzný na ošetření do nemocnice v Třebíči. Cyklista na místě zastavil, aby zjistil, co se stalo, ale poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by někomu předal informace ke své osobě,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Policisté se proto obrací na případné svědky nehody o pomoc při zjištění totožnosti cyklisty. „Obracíme se zejména přímo na cyklistu, aby se nám přihlásil. Policisté dále uvítají jakékoliv poznatky a skutečnosti týkající se průběhu dopravní nehody, které by jim pomohly při vyšetřování, zejména při objasnění míry zavinění,“ dodala tisková mluvčí.

Svědci se mohou obrátit buď osobně na Policii ČR, Dopravní inspektorát Třebíč v Bráfově ulici 11, na linku tísňového volání 158, nebo telefonicky kontaktovat dopravní inspektorát Třebíč – telefonní číslo 974 277 251, případně se ozvat na e-mail: tr.di@pcr.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 11.09.2016 16:21




0 +
 

Hlavní zprávy