Policisté na Vysočině převzali služební medaile

Slavnostní setkání policistů se konalo za účasti ve středu 1. února v Horáckém divadle v Jihlavě. Policejní prezident generálmajor Tomáš Tuhý předal pětačtyřiceti policistkám, policistům a občanským pracovníkům krajského policejního ředitelství služební medaile za věrnost III. a II. stupně, Plakety Policie České republiky, Čestné medaile Policie České republiky a medaile Za zásluhy o bezpečnost.

uniweb weby

„Celkem čtrnáct policistů obdrželo z rukou policejního prezidenta služební medaile za věrnost III. stupně. Medaile byly policistům uděleny za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých výsledků ve služební činnosti a déle jak deset let trvání služebního poměru. Dalších jednadvacet policistů obdrželo služební medaile za věrnost II. stupně, a to za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých výsledků ve služební činnosti a déle jak dvacet let trvání služebního poměru. Pěti policistům předal policejní prezident Čestnou medaili Policie České republiky za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních a pracovních výsledků a za prosazování dobrého jména Policie České republiky. Tři občanské pracovnice obdržely Plaketu Policie České republiky. Na závěr byla předána dvěma policistům nejvyšší ocenění – medaile Za zásluhy o bezpečnost,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Slavnostní ceremoniál udílení medailí zakončil policejní prezident generálmajor Tomáš Tuhý, který poděkoval všem oceněným policistům za odvedenou práci ve prospěch policejního sboru. „Jsem velmi rád, že se nám daří pokračovat v trendu budování moderního policejního sboru. Vážím si vašeho odpovědného přístupu při realizaci všech bezpečnostních opatření, stejně jako aktivní účasti některých z vás v zahraničních misích,“ zmínil policejní prezident. Po ukončení ceremoniálu a odchodu čestné jednotky pokračoval slavnostní večer v Horáckém divadle koncertem Hudby Hradní stráže a Policie České republiky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.02.2017 16:04




0 +
 

Hlavní zprávy