Policisté žádají veřejnost o spolupráci

PELHŘIMOVSKO: Střet vozidla s cyklistkou

uniweb weby



Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo dnes, 19. srpna, kolem půl šesté hodiny ráno před obcí Putimov na Pelhřimovsku.

Dosud nezjištěný řidič jedoucí s vozidlem od obce Proseč pod Křemešníkem směrem k obci Putimov se střetl při průjezdu zatáčkou s cyklistkou, kterou předjížděl. Devětatřicetiletá cyklistka jedoucí stejným směrem byla po střetu odmrštěna do silničního příkopu. Při nehodě došlo ke zranění cyklistky, která byla zdravotnickou záchrannou službou ošetřena a převezena do jihlavské nemocnice. Policisté u cyklistky přítomnost alkoholu vyloučili. Nezjištěný řidič po střetu na místě nezastavil a pokračoval dál směrem na obec Putimov.

Po přijatém oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření, místo nehody ohledali a zadokumentovali.

Policisté uvítají svědectví osob, které střet cyklistky s projíždějícím vozidlem viděly a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Svědky žádají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli v opačném směru a mají ve vozidle palubní kameru, která zaznamenala projíždějící vozidla nebo průběh dopravní nehody, aby se přihlásili také.

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
19. srpna 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

po 19.08.2024 12:13



0 +
 

Hlavní zprávy