Práce v ulicích Telče pokračují

Hned na několika místech v Telči pokračují stavební práce. Do konečné fáze se blíží rekonstrukce ulic Tyršova, Mládkova a Náměstí hrdinů a do konce června mají být hotové práce na Náměstí Hrdinů i v ulici Jihlavská.

uniweb weby

Na Náměstí Hrdinů aktuálně dělníci pokládají obruby a dláždí. „Vše směřuje k tomu, aby na konci května byly položeny všechny asfaltové vrstvy na silnici a do konce června byl čas na dodláždění zpomalovacích retardérů, dokončení plotu kolem fotbalového stadionu a dokončení výsadby zeleně,“ informoval starosta Telče Roman Fabeš.

Stejný termín připadá i na dokončení rekonstrukce chodníků v ulici Jihlavská a kromě dodláždění chodníků v Jihlavské ulici bude dokončen i celý prostor naproti Orlovně včetně autobusové zastávky a několika parkovacích míst u areálu chovatelů.

Navíc Telč uspěla se žádostí o dotaci na opravu povrchu cest od Belpské lávky do Hradecké ulice a ke gymnáziu. A také s další částí cyklostezky, pokračováním z ulice Batelovské k rybníku Roštejn. „Teď nás proto čeká vyřízení všech potřebných formalit a doufám, že ještě letos budou obě akce zrealizovány,“ sdělil Roman Fabeš.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy