Rekvalifikační kurzy Plzeň vám doplní chybějící vzdělání

Změňte svou práci i život k lepšímu díky dalšímu vzdělání.

uniweb weby

I letošní rok 2020 je ideální na změnu práce. Nezaměstnanost se už delší dobu drží stabilně na nízké hranici. Aktuálně se jedná o průměr 3,1 % pro celou Českou republiku. Plzeň ukazuje ještě nižší hodnotu, a to 2,6 %. Firmy mají nouzi o zaměstnance a ti se podle toho chovají. Zkoušejí štěstí na lépe placených pozicích. Na některé z nich si ale musí doplnit chybějící vzdělání. Rekvalifikační kurzy Plzeň se tak těší čím dál větší oblibě.

Máte-li zájem o rekvalifikační kurzy v Plzni, nabídka je široká. Můžete se vzdělávat v různých oblastech, jako jsou účetnictví, personalistika, online marketing nebo vás třeba osloví masérské rekvalifikační kurzy.

Změňte svůj život klepšímu díky dalšímu vzdělání

Vzdělání není nikdy dost. I když je v současnosti praxe v oboru velmi ceněná, ty základní dovednosti se musíte někde naučit. Jestliže tedy přemýšlíte o změně práce a chcete si zvýšit svou kvalifikaci, s rekvalifikačním kurzem to zvládnete za pár týdnů. Máte dvě možnosti, jak nejlépe využít nabízené rekvalifikační kurzy Plzeň. Buď si je zaplatíte sami, anebo využijete některý z dotačních programů. Vězte, že i ta první možnost se vám vyplatí a vynaložená investice se vám vrátí zpět v relativně krátkém čase.

Rekvalifikační kurzy Plzeň přes dotační programy

Úřad práce nabízí zájemcům, kteří jsou v evidenci uchazečů o zaměstnání proplacení rekvalifikace až do výše 50.000 Kč. Z této částky si můžete nechat proplatit jeden či více kurzů. Máte možnost výběru dle vlastního uvážení nebo vám vzdělání navrhne přímo úřad práce. Vybrat si můžete přímo kurz, který nabízí ÚP Plzeň – kompletní seznam najdete na webových stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí. Další možností je dotační program POVEZ II pro OSVČ, zaměstnavatele a jejich zaměstnance. V tomto případě být na ÚP vevidenci nemusíte.

Tip! Větší šanci na chválení žádosti o dotaci budete mít v případě kurzu s akreditací. Hledejte tedy mezi vzdělávacími společnostmi s oprávněním kvýuce od MŠMT.

Jaké jsou nejzajímavější rekvalifikační kurzy v Plzni?

Nabídka rekvalifikačních kurzů v Plzni je velice různorodá. Záleží na tom, v jakém oboru se chcete do budoucna realizovat. Muži se často zajímají o kurz na obsluhu CNC obráběcích strojů, ženy dávají přednost masérskému kurzu. Co je sázka na jistotu, tak je obor účetnictví. Celorepublikově patří mezi největší favority: účetnictví a daňová evidence, mzdové účetnictví se základy personalistiky, podvojné účetnictví, personalistika a administrativa (asistenta/sekretářka).

Svět technologií je čím dál pokročilejší, zájemci o nejlepší zaměstnání, ale i začínající volnonožci, se tak vzdělávají ve výpočetní technice (počítačové gramotnosti) a vzákladech podnikání. Voblíbenosti má tendenci jít nahoru i online marketing, jehož znalost začíná být při podnikání na internetu naprosto nezbytná.

A jak se pohybují ceny kurzů?

Akreditované rekvalifikační kurzy Plzeň vás nezruinují, cena se však odvíjí podle daného oboru. Ten nejlevnější stojí cca 8.000 Kč, ty nejdražší až 40.000 Kč. Např. kurz „Mzdové účetnictví se základy personalistiky“ vás v Plzni přijde na 8.990 Kč, „Účetnictví a daňová evidence“ na 10.990 Kč a „Personalistika“ na 11.990 Kč.

Většina kurzů vzdělávací společnosti Orange Academy s.r.o. je určená pro začátečníky, ale nudit se nebudou ani pokročilí studenti, kteří mají zájem o zopakování učiva a aktualizaci platných zákonů. Úspěšní absolventi získají oficiální osvědčení o rekvalifikaci vydané MŠMT s celostátní platností. Výuka je zaměřená především na praxi, praktické počítání příkladů a modelové situace, které uslyšíte od zkušených lektorů sněkolikaletou praxí voboru.

Kromě prezenčních lekcí máte možnost využít e-learning. V ceně kurzu jsou také učebnice, psací potřeby a další materiály. V Plzni probíhají kurzy o víkendech v krásném tříhvězdičkovém hotelu Victoria po rekonstrukci. Na oběd si zde můžete zajít do zdejší výtečné kuchyně, po skončení lekce zase do hotelového fitcentra či sauny, kde se skvěle odreagujete po několikahodinové výuce.

V případě zájmu kontaktujte společnost Orange Academy telefonicky na čísle + 420 511 119 990 nebo napište na e-mail kurzy@orangeacademy.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy