Seminář o environmentální výchově v jihlavské zoo

Ve vzdělávacím centru PodpoVRCH v jihlavské ZOO se uskutečnil seminář Vzdělávání pro udržitelný rozvoj, kterého se zúčastnilo sedmnáct vyučujících a koordinátorů environmentální výchovy ze základních škol v Jihlavě.

uniweb weby

V rámci programu se účastníci semináře seznámili s aktivitami Zdravého města a místní agendy 21, projekt Zkvalitnění MA21 v Jihlavě, který spolufinancuje Státní fond životního prostředí ČR, s aktuální nabídkou Vzdělávacího centra PodpoVRCH.  Šest zástupců základních škol prezentovalo příklady dobré praxe. 
Program pokračoval seminářem lektorovaným Hanou a Jiřím Kulichovými ze Střediska ekologické výchovy Sever v Hradci Králové a rozhovory, kterými lektoři navázali na dotazníky zpracované na základních školách. Data získaná z dotazníků a rozhovorů budou součástí dokumentu Analýza environmentálního vzdělávání na jihlavských základních školách, který je součástí klíčové aktivity Šetření vycházející z auditu udržitelného rozvoje, která je součástí projektu Zkvalitnění MA21 v Jihlavě. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.01.2017 11:45




0 +
 

Hlavní zprávy