Školní bufety ReFresh Bistro dobývají Vysočinu

Aby děti školou povinné byly schopny podávat během vyučování optimální výkon, je důležitý nejen řádný pitný režim, ale také správná výživa.

uniweb weby

Ne každé dítě si však z domu přinese vhodnou svačinu a školní bufety, kde by děti měly během vyučování možnost si něco koupit, na mnoha školách nefungují buď vůbec, nebo je jejich nabídka nedostačující. Tuto hozenou rukavici se rozhodla zvednout firma ReFresh Bistro, která již od roku 2017 provozuje špičkové bufety na základních školách po celé republice.

Od září 2021 bude na Vysočině již 5 poboček ReFresh Bistro

I přesto, že vznik nových poboček byl loni zbrzděn pandemií Covid 19 a z ní plynoucími restrikcemi, od 1. září letošního roku bude v provozu již 35 poboček po celé České republice. Výjimkou není ani kraj Vysočina - během loňského roku zde byla otevřena pobočka v Pelhřimově, která měla mezi žáky i vedením školy takový úspěch, že bude od září následována další pobočkou v Pelhřimově, dvěma pobočkami v Ledči nad Sázavou a také školním bufetem v Třebíči, který se stane jednou z největších poboček ReFresh Bistro v ČR.

ReFresh Bistro se drží zásady, že kvalita je nejlepší reklama

Krédem společnosti ReFresh Bistro je poskytovat chutnou, zdravou a cenově dostupnou stravu v příjemném prostředí s rychlou obsluhou. V sortimentu proto nenajdete žádné nezdravé potraviny s vysokým obsahem tuku a soli. Žáci a studenti se naopak mohou těšit na čerstvé ovoce podle sezónní nabídky, ovocné přesnídávky plné vitamínů, zato však bez obsahu cukru, umělých barviv a konzervantů. V nabídce najdete mléčné výrobky, domácí jogurty, jogurtové nápoje i zdravé sýry. Pečivo do školního bufetu je dodáváno vždy čerstvé, z lokální pekárny. Žáci mohou ochutnat i lahodné, dokřupava zapečené bagety a občerstvit se širokým sortimentem teplých a studených nápojů.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy