SsangYong dnes uvedl na český trh facelift modelů Tivoli a Tivoli Grand

SsangYong dnes uvádí na český trh faceliftovaný model Tivoli a jeho kombi verzi Tivoli Grand. Navazuje tak na úspěch předchozích verzí těchto modelů. Již tradiční předností vozů jihokorejské značky SsangYong zůstává velmi atraktivní poměr ceny a užitné hodnoty.

uniweb weby

Model Tivoli velikostí srovnatelný např. se Škoda Kamiq nebo Hyundai Kona startuje nově již na 439 900 Kč s DPH. Za tuto cenu zákazník obdrží auto s robustním 1.5 litrovým turbo motorem se 163 k, komplexní balíček chytrých systémů a bezpečnostních asistentů, LED světla denního svícení (přední a zadní), 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, kožený volant s integrovaným ovládáním audio systému, elektrické ovládání předních i zadních oken a mnoho dalšího. 

Facelift modelu přinesl především nový vzhled přední masky, která následuje nový designový směr nastavený nedávno uvedeným modelem Torres. V interiéru také přibyl nový displej ovládání klimatizace a dalších důležitých funkcí ergonomicky propracovaný tak, aby jeho ovládání bylo co nejjednodušší a intuitivní. Velikou výhodou modelu Tivoli je libovolná možnost kombinace pohonu (předních kol FWD / všech kol AWD) a převodovky (manuální / automatické). Kompletní nabídku a ceník modelu Tivoli najdete na https://www.ssangyong.cz/tivoli.

Model Tivoli Grand startuje nově od 479 900 Kč s DPH. Jeho velkou předností je skvělý poměr ceny a užitné hodnoty a základní velikost zavazadlového prostoru 720 litrů, která se dá po sklopení zadní řady sedadel rozšířit až na 1 440 litrů. Model mimo jiné ocení všichni ti, kteří potřebují pohodlně přepravovat rozměrnější předměty či zavazadla, sbalit celou rodinu na dovolenou nebo třeba odvézt na chalupu vše potřebné. 

Kromě mimořádného zavazadlového prostoru a atraktivní cenovky nabízí Tivoli Grand celou řadu pokročilých bezpečnostních technologií a asistentů, Smart Audio Multimedia systém s 8“ dotykovým displejem, LED světla denního svícení (přední a zadní), zadní parkovací kameru, 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, elektrické ovládání předních i zadních oken a mnoho dalšího. Kompletní nabídku a ceník modelu Tivoli Grand najdete na https://www.ssangyong.cz/tivoli-grand.

Spolu s uvedením faceliftu modelu Tivoli Grand na český trh spouští SsangYong akční nabídku tohoto modelu Tivoli Grand STYLE+. V jejím rámci získá zákazník STYLE+ paket zdarma (nebo SPORT paket se zvýhodněním 30 000 Kč). Kompletní nabídku a ceník akčního modelu Tivoli Grand STYLE+ najdete na: https://www.ssangyong.cz/tivoli-grand-style-plus.

Zdroj: TZ 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.08.2023 13:15




2 +
 

Hlavní zprávy