Svatební veletrh Vysočina již podruhé v Havlíčkově Brodě

Havlíčkův Brod – Druhý ročník Svatebního veletrhu Vysočina proběhne v pátek 4. listopadu a v sobotu 5. listopadu 2022 v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě.

uniweb weby

Záměr pořadatelů vytvořit jeden velký centrální svatební veletrh, který dosud v Kraji Vysočina chyběl, se podařil, v letošním roce proběhne již druhý ročník Svatebního veletrhu Vysočina, který nabídne snoubencům možnost zařídit vše potřebné pro svatbu na jednom místě.

Po oba dny čeká návštěvníky zajímavý doprovodný program a tři desítky vystavovatelů
, kteří snoubencům profesionálně poradí a připraví pro ně exkluzivní veletržní ceny.

Veletrh představí několik zlatnických dílen, které nabídnou nejen snubní, ale i zásnubní prsteny a další zajímavé šperky
. Nebude chybět ani půjčovna vybavení pro domácí svatbu včetně dekorací a světýlek. Návštěvníci zjistí, jak a kde uspořádat svatební hostinu a kam ubytovat svatebčany. S pořádáním větší svatby poradí svatební koordinátorky a svatební agentury.

Snoubenci a jejich blízcí se mohou inspirovat v oblasti svatební a společenské módy. Zjistí možnosti z oblasti gastronomie v rámci služeb jednotlivých resortů, vyberou si svatební dort a cukroví. K vidění budou aktuální trendy ve vazbách svatebních kytic, dámy si nechají poradit s líčením od profesionálních vizážistek.

Svatební salóny předvedou svatební a společenské šaty na několika módních přehlídkách v průběhu celé akce. Svůj termín zkoušky vysněných svatebních šatů si s nimi nevěsty domluví přímo na místě. Lákadlem pro návštěvníky bude světelná show, která může proběhnout i v rámci svatebního večera jako zpestření programu svatby, stejně jako vystoupení kouzelníka.

Pro snoubence je připravena soutěž o svatební cestu do luxusního hotelu Zámek Třešť v celkové hodnotě 25.000,- Kč. Soutěžící pár, který splní všechny podmínky soutěže, čeká romantický pobyt a postel s nebesy plná růží.

Vstup je na tuto dvoudenní akci ZDARMA. Veletrh bude otevřen v pátek 04.11. od 14 do 18 hodin a dále v sobotu 05.11. od 10 do 17 hodin.


Všechny aktuality a podrobnosti je možno sledovat na Facebooku, Instagramu a webových stránkách svatebního veletrhu: www.svatebni-veletrh-vysocina.cz.

Zdroj textu a fotografie: Tisková zpráva Svatební veletrh Vysočina 2022


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy