Tip na knihu: Není nebe nad Mexikem

Konečná v Mexiku.

uniweb weby

Michal Březina už má za sebou vydání knihy Měsíční deník (2016), kde se představil jako autor humorné sci-fi. Dříve se pohyboval na české metalové scéně, stopem procestoval Evropu. Měsíční deník vyšel nyní v audioverzi, pro kterou mu hlas propůjčil Alexej Pyško.

Autorovu tvorbu jste mohli najít i v dalších publikací, jednu povídku má i ve sbírce Vostrá krása (Golden Dog, 2019), která se zaměřila na humorné a lehce erotické sci-fi. Především se jedná o dvorního grafika nakladatelství Golden Dog, které nevydá knihu aniž by naní Michal Březina nepracoval.

Nakladatelství Golden Dog v roce 2021 vydalo knihu Do smrti daleko, což byla první v nakladatelství vydaná kniha Michala Březiny. Michal není hororový autor, ale píše to, co mu jde skvěle: Akční příběhy, které jsou šmrncnuté sci-fi nebo fantasy. Nikdy nechybí koření v podobě humoru. A nejinak je tomu s knihou Není nebe nad Mexikem, kde se rozhodl pro zajímavý tah – hlavní hrdinkou je žena a příběh je psán v ich-formě.

Klára Konečná už toho všeho měla plné zuby, a tak se vydala na báječný trip po Mexiku. Netušila ovšem, že se jí na paty přilepí nebezpečná organizace, která by ráda oživila prastarého mayského démona. Navíc se jí do cesty připletl Diego.

S knihou Není nebe nad Mexikem dostáváte opět žánrový mix, kdy se dobrodružný příběh hlavní hrdinky chvílemi mění i v noční můru. Ale pořád je to Michal Březina a humor chybět prostě nemůže.

Není nebe nad Mexikem je na trhu od 3. dubna 2023.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/neni-nebe-nad-mexikem/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.04.2023 09:13




0 +
 

Hlavní zprávy