Třebíčští baseballisté převzali zlaté sošky

Už za pár dní odstartuje nová baseballová sezona a hráči Nuclears vstoupí poprvé v historii do bojů nejvyšší české soutěže. Definitivní tečku za uplynulou sezónou udělalo vyhlášení nejlepších hráčů roku 2016 z juniorských kategorií a mezi muži. Právě na mladých odchovancích klubu bude stát i extraligový tým Třebíče.

uniweb weby

Zlaté sošky převzali ocenění hráči během tradičního baseballového plesu, jehož už devatenáctý ročník se uskutečnil v sobotu 18. března 2017. Individuální trofeje si odnesli:

V kategorii Extraliga do 18 let: nejlepší nadhazovač – Roman Dvořák, nejlepší hráč obrany – Robin Vávra, nejlepší pálkař – Radim Novotný, nejužitečnější hráč – Jan Preininger.

V kategorii Extraliga do 21 let: nejlepší nadhazovač – Lukáš Hlouch, nejlepší hráč obrany – Kamil Pejchal, nejlepší pálkař – Radim Novotný, nejužitečnější hráč – Dominik Doležal.

V kategorii 1. liga muži: nejlepší nadhazovač – Michal Pruša, nejlepší hráč obrany – Michal Ešmír, nejlepší pálkař – Zdeněk Kutílek, nejužitečnější hráč – Jan Urbánek.

Výsledky veřejného hlasovaní pak určily také držitele titulu trenérský objev roku, kterým se stal Petr Kuchařík a trenérem roku 2016 v klubu byl zvolen Jozef Libiak.

Na hřiště k zápasu znovu baseballisté vyběhnou už v sobotu 1. dubna, kdy je na třebíčské Hvězdě čeká historicky první utkání v Extralize před domácím publikem. Utkání s Eagles Praha začíná v 16.00.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.03.2017 13:42




0 +
 

Hlavní zprávy