Velikonoční prohlídka šlechtických salonů

Zámek nabízí nevšední prohlídky s květinovými vazbami, kde historie a botanika se spojují. Výjimečná příležitost nahlédnout do světa květinových děl, která zároveň představí poselství jara a Velikonoc.

uniweb weby

Okouzlující svět květinových vazeb se otevírá pro veřejnost v rámci netradičních prohlídek zamku. V rukách zkušených floristek z Krámku u Marušky se obyčejné květy mění v umělecká díla, která nejen ozvlaštní historické interiéry, ale představí i poselství jara a Velikonoc.

Od 29. března do 1. dubna nabízí zámek nevšední prohlídky, kde se historie snoubí s prezentací jemných květinových aranžmá. Místo standardních komentovaných prohlídek se návštěvníci mohou těšit na netradiční spojení historie a botaniky, což dává akci jedinečný ráz.

Návštěvníkům se naskýtá možnost obdivovat květinové vazby, které byly vytvořeny přímo na míru pro jednotlivé místnosti. Květiny jsou ve většině případů umístěny ve vzácných sbírkových vázách či džbaních, které jsou obvykle uloženy mimo dosah očí ve sbírkových prostorách. Každá kompozice tak přímo komunikuje s architekturou a atmosférou dané místnosti.

Ale není to jen o květinách. Prohlídky zámku s květinovými velikonočními vazbami nabídnou návštěvníkům rozmanité zážitky. Mimo jiné se mohou těšit na stůl prostřený míšeňským porcelánem doplněným figurkami ze stejné porcelánky. Prohlídka je také doplněna o tradiční velikonoční symboly, jako jsou větvičky kočiček, skořápky vajec či zdobené kraslice.

Velikonoční prohlídky zámků s květinovými vazbami nabízí jedinečný zážitek, který propojuje historii, umění a přírodu. Je to výjimečná příležitost nahlédnout do světa květinových aranžmá, ale také se ponořit do kouzla historie a velikonočních tradic. Pokud toužíte po nevšedních zážitcích a milujete krásu květin, pak je tato prohlídka zámku s květinovými velikonočními vazbami přesně pro vás.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy