Zlatá podkova odstartovala v Humpolci

Finále seriálu závodů Zlatá podkova 2017 zahájily v pátek 25. srpna na humpoleckém kolbiště Dusilov drezúrní zkoušky. Dvaapadesátý ročník závodů vyvrcholí v neděli 27. srpna celodenním sportovním programem.

uniweb weby

„Divákům se představí více jak 130 koní v sedlových i vozatajských kategoriích. V rámci soutěží bude také vyhodnocena přehlídka výkonných koní plemene Český teplokrevník a proběhne ukázka soutěží chladnokrevných koní. Tradičním bodem programu je také průvod koní a kočárů na humpolecké Horním náměstí zakončený slavnostní přehlídkou na humpoleckém náměstí. Humpolecké finále je příležitostí pro setkání nejen několika generací milovníků koní a jezdectví, ale i ostatních obyvatel a návštěvníků města. V areálu závodiště je pamatováno i na občerstvení a nejmladší návštěvníky pobaví lunaparky,“ popsal za pořadatele Jiří Klubal.

Program
Sobota 26. srpna

8.00 hod. Terénní zkoušky sedlových soutěží BP, SN, SP, ZP, Pony 
15.00 Maraton spřežení – Mistři opratí 

Neděle 27. srpna

9.00 Horní náměstí - koncert dechového orchestru mladých s vystoupením mažoretek od 9.00 hod. kolbiště Dusilov – parkur SN, BP, Pony - Dekorování vítězů 10.00 hod. Průvod jezdců městem a zdravice na náměstí
12.00 Překážková jízda spřežení MO
13.00 Živé vysílání Českého rozhlasu Vysočina z kolbiště Ukázka soutěže tažných koní 

Parkury sedlových soutěží SP, ZP - Dekorování vítězů 

Více informací na www.zlatapodkova.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
25.08.2017 13:53




0 +
 

Hlavní zprávy