Řekněte úspěchu ANO díky metodě NLP!

Chcete být v životě konečně šťastní a úspěšní? Děláte všechno pro to, abyste dosáhli svých cílů, ale úspěch je stále v nedohlednu? Prozradíme vám něco, co vám pomůže dosáhnout všeho, co v životě chcete!

uniweb weby

Tím tajemstvím je metoda NLP, která doslovně znamená neuro-lingvistické programování. Jedná se o metodu vyvíjenou již 50 let, kterou poprvé představili doktor a matematik Richard Bandler a lingvista John Grinder, její začátky sahají až do Spojených států amerických. Investujte do vlastního vzdělání pomocí metody NLP a staňte se úspěšným člověkem, který dosáhl svého.

Jak vám metoda NLP může pomoci?

Oblíbené NLP kurzy českého trenéra NLP metody Radka Karbana vás vyzdvihnou do výšin díky nejnovějším vědeckým poznatkům pro neuro, lingvistickou a programovací úroveň, díky čemuž změníte vaše dosavadní smýšlení a mílovými kroky se přiblížíte kúspěchu.

Jaké by to bylo, kdybyste dokázali změnit následky událostí, které se vám staly v minulosti nebo které se vám děje teď? Jak by se vám líbilo, kdybyste namísto nepříjemných pocitů jako je stres, nejistota či vnitřní neklid cítili přesný opak? Díky metodě NLP se tohle vše naučíte.

Jaký funguje NLP?

Neuro = cílená pozornost na neurologické pochody v mozku. Lingvistické = využití jazyka a jeho kódování k dosažení chtěných změn. Programování = aplikace změn a vzorců, které vedou ke změně osobnosti i psychiky.

V podstatě se jedná o výsledek modelování lidského chování a dovednost, jak tyto vzorce změnit. Metoda NLP poskytuje různé techniky, díky kterým zlepšíte komunikaci či pozitivně změníte své chování a schopnost dosahovat svých cílů. Začnete na věci nahlížet jinak a budete na nimi přemýšlet způsobem na vyšší úrovni.

NLP metoda je skvělou zkušeností, která vám dá více než jen informace. Díky ní reálně změníte své myšlení i chování klepšímu. Tato metoda je doporučována všem, kteří vživotě chtějí dosáhnout úspěchu a chtějí ktomu využít všech dostupných technik. Je doporučována také manažerům, CEO, personalistům, terapeutům či koučům nebo pracovníkům vHR, kteří chtějí dosahovat lepších výsledků.

Nejste si jistí, zda jsou NLP metody vhodné i pro vás? Pak je dobré vědět, že NLP využívají i slavné osobnosti jak ze sportovního prostředí, tak zbyznysu. Jsou to například Tiger Woods, Tony Robbins, J.K. Rowlingová, Jim Carrey, Andre Agassi a dokonce také Bill Gates.

Jak a kde získat zkušenost sNLP?

Kurz NLP můžete podstoupit v Praze, a to pod vedením mezinárodně certifikovaného NLP trenéra Radka Karbana na uznávané Coaching University Czech Republic.

Dejte neúspěchu vale a staňte se konečně úspěšným člověkem, který se nebojí dosahovat svých cílů a chce se neustále rozvíjet, protože vzdělání a zkušenosti, to je něco, co vám nikdo nikdy nemůže vzít.


Coaching University Czech Republic 

Web: www.coachinguniversity.cz

Pondělí - Pátek: 10:00 - 18:00

Zdroj fotografie: www.pexels.com


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy