Domácnosti na Vysočině přecházejí na bezpečnostní dveře

Zatímco v minulosti se kvalita vchodových dveří až tak neřešila, v dnešní době na něj stále více domácností začíná klást důraz, a to i na Vysočině. Riziko vloupání do bytu se obzvláště v bytových domech dá totiž snadno snížit na minimum právě díky kvalitním bezpečnostním dveřím. Svou domácnost tak nemusíte zbytečně vystavovat nebezpečí.

uniweb weby

Spolehlivé dveře? Bezpečnostní

Existují vůbec spolehlivé dveře? Bezpečnostní určitě ano. Alarm i pes jsou sice fajn, ale bytové bezpečnostní dveře by měly být základním prvkem zabezpečení vaší domácnosti. Lupiči se k vám totiž budou snažit dostat právě přes dveře, a to v naprosté většině případů.

Přes obyčejné dveře se bohužel dostane i lupič, který svou kriminální kariéru teprve začíná. Jestli ho ale něco odradí, pak jsou to bezpečnostní dveře do bytu. Budí totiž dostatečný respekt a pravděpodobnost, že se přes ně někdo dostane za krátkou dobu a bez velkého hluku, je nulová. Lupiči se tak raději podívají, jaké dveře mají sousedi vedle.

Dveře mají totiž řadu bezpečnostních prvků
. Vyrábí se z kvalitního materiálu, který je odolný proti poškrábání a hlavní zámek vydrží tlak až 1 tuny. Díky samostatnému vrchnímu zámku jsou dveře bezpečnostní méně namáhány. Nechybí ani bezpečnostní trny a trny proti vysazení dveří ze zárubně.

Image title

Před čím vás bytové bezpečnostní dveře ochrání

Bytové bezpečnostní dveře nejčastěji seženete s certifikovanou bezpečnostní třídou 3, díky níž jsou odolné proti vysazení, odvrtání zámku i pokusu o násilné překonání. Obvykle mají i protipožární ochranu, která poskytne hasičům v případě požáru dostatek času k tomu, aby vás zachránili.

Důležitým prvkem je i protihluková ochrana
, kterou ocení každý člověk, který kdy žil v bytovém domě. Díky protihluku už nepříjemný zvuk způsobený běžnými činnostmi, jako je například hádka sousedů, bouchání dveří od výtahu nebo štěkot psa na chodbě, neuslyšíte. Jen si dejte pozor, ať vám montážníci nenainstalují nové bezpečnostní dveře do stávající zárubně. Pak by špatně těsnily a přišli byste nejen o jejich bezpečnostní, ale také protihlukovou a protipožární funkci.

Image title

Vzhled, který si zamilujete

Jistotu bezpečí, kterou vám bezpečnostní dveře dodají, už jsme vám představili. A teď ještě pár slov ke vzhledu. V dnešní době všichni ví, že lidé nakupují především očima. A proto se setkáte s bezpečnostními dveřmi v široké nabídce barevných provedení i dekorů.

Snadno si tak vyberete přesně takové, které budou ladit k vašemu interiéru. Povrch z kvalitní PVC fólie se vám navíc bude snadno udržovat.

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografií: inzerent.

Fotogalerie
Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy