Vysíláme živě.cz

731910157 podpora@vysilamezive.cz www.vysilamezive.cz/
0 Skóre 0 z 5 Hodnotit

Ceny města Chotěboř mohou lidé sledovat online

Ceny města Chotěboř, které se uskuteční 16. června v chotěbořském kině, budou moci lidé letos zhlédnout i v přímém přenosu. Ti, kteří na předání ocenění významným Chotěbořákům nebudou moci dorazit, program uvidí online na serveru www.vysilamezive.cz.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Mažoretky bojovaly O havlíčkobrodské srdce

Havlíčkobrodská sportovní hala Tj Jiskra hostila v neděli 23. dubna mažoretkovou soutěž O havlíčkobrodské srdce. I přesto, že šlo o první ročník, nenechalo si soutěž ujít víc než pět set mažoretek z celé republiky.

1 0

Před 7 roky Anna Rázlová

Bruslařský klub zhodnotí uplynulou sezónu

Vedení Bruslařského klubu Havlíčkův Brod, trenér a vybraní hráči dnes budou na tiskové konferenci hodnotit uplynulou sezónu. Sledovat ji můžete online na www.vysilamezive.cz.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Bruslaři porazili Vsetín a ujali se vedení v baráži o WSM ligu

Více než tři tisíce diváků sledovalo v pondělí v podvečer úvodní utkání baráže o WSM ligu mezi domácím BK Havlíčkův Brod a VHK ROBE Vsetín. Utkání skoupé na góly se hrálo ve vysokém tempu, o výhře domácích nakonec rozhodlo až prodloužení.

0

Před 7 roky Jaroslav Loskot

Bruslaři za stavu 1:1 přivítají Řisuty

Za vyrovnaného stavu 1:1 na zápasy v osmifinále play-off druhé hokejové ligy přivítají dnes v podvečer havlíčkobrodští hokejisté tým z Řisut. Zápas můžete sledovat živě na www.vysilamezive.cz.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Mistrovství České republiky v synchronizovaném bruslení v Havlíčkově Brodě

Na zimním stadionu Kotlina v Havlíčkově Brodě se v neděli 26. února konalo Mistrovství České republiky v synchronizovaném bruslení. K vidění byly ty nejlepší týmy z celé republiky, které několika stům diváků nabídli skvělou podívanou.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Kotlina v neděli hostí mistrovství republiky v synchronizovaném bruslení

V neděli 26. února bude havlíčkobrodský zimní stadion dějištěm MČR a republikového přeboru v synchronizovaném bruslení. Šampionát můžete sledovat živě na serveru Vysílámeživě.cz.

0

Před 7 roky Anna Rázlová

Startuje play-off, Bruslaři hostí Řisuty

V sobotu 25. února začíná osmifinále play-off druhé hokejové ligy. Havlíčkobrodští hokejisté, kteří po základní části ovládli skupinu střed, hostí od 17 hodin středočeské Řisuty.

0

Před 7 roky Anna Rázlová