Posílení imunity v chřipkovém období s pomocí doplňků stravy

Chřipkové období se blíží, a to znamená jediné: zařadit do své rutiny dostatečnou dávku vitamínů! Pokud nejste schopni dodat je svému tělu ve stravě, můžete si vypomoci užíváním doplňků stravy. Které zvolit a proč?

uniweb weby

Trojice pro posílení imunity

Zejména v chřipkovém období byste si měli hlídat dostatečný příjem vitamínů C, D a zinku. Tato trojice je totiž skoro až kouzelná a komplexně posiluje vaši imunitu. Vitamin C napomáhá vaší psychice, takže jste díky němu štastnější, také posiluje vaši imunitu, dodává vám energii a podporuje činnost nervové soustavy. 

Vitamin D je nápomocný pro vaše svaly, kosti, zuby. A zinek chrání vaše buňky, posiluje vlasy a podporuje metabolismus. Nejlépe stravitelný je lipozomální vitamín C+D3+Zinek.

Zatočte s únavou

Není výjimkou, že se během podzimních a zimních měsíců cítíte unavení a vyčerpaní. Abyste tělu dodali chybějící energii, zařaďte do svého jídelníčku glutathion. Sice si jej tělo dokáže vyrábět samo, ale tím, jak stárneme, klesá i jeho produkce, a proto není marné dodat ho svému tělu ze stravy či doplňků. Glutathion se přirozeně vyskytuje v brokolici, květáku a česneku. Vaše tělo ale ocení také vysoce vstřebatelný lipozomální glutathion, který se rozpustí v nápoji a stačí jej užívat jednou denně.

Proč se nebránit doplňkům stravy

Zejména v zimě se nabídka kvalitního čerstvého ovoce a zeleniny v obchodech snižuje a méně je také slunečních paprsků, které jsou pro lidské tělo prospěšné. Proto je ideální čas na zařazení doplňků stravy do své každodenní rutiny. Většinu z nich stačí užívat jednou denně a výsledky začnete pociťovat během několika dní. Budete mít silnější imunitu, budete méně unavení a celkově se budete cítit skvěle.

Doplňky stravy by se zejména v zimě měly stát vašimi společníky a měli byste využívat veškerých výhod, které nabízejí.

Zdroj obrázku:
Dragana Gordic / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy