Žďárská Včela ani o prázdninách nezahálela

Uživatelé bystřického centra aktivizačních služeb pro seniory Včela se sídlem v Hornické ulici, které spadá pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou, ani o prázdninách nezaháleli. Navštívili nejen mnoho krásných míst, ale poznali i nové lidi.

uniweb weby

„Abychom se pochlubili, uvádíme malý výčet. Navštívili jsme například Folk Country Náměstíčko, kavárnu Franqueza, rekreační areál Borovinka, Domanínský rybník a sklárny ve Škrdlovicích,“ uvádí uživatelé centra. A protože nejen rádi cestují, ale mají i velmi rádi zvířata, rozhodli se pracovníci do měsíčního programu zařadit i tzv. canisterapii s paní Iren Sáblíkovou a jejím čtyřnohým „mazlíčkem“. „Rádi bychom paní Sáblíkové a jejímu pejskovi touto cestou poděkovali za příjemně strávené dopoledne,“ vzkazují uživatelé Včely. 
A na co se mohou uživatelé centra těšit v září? Připraveny pro ně budou oblíbené aktivity jako je cvičení s hudbou, pečení a také tvůrčí dílny, kde se zaměří na výrobu podzimních věnců, malování na oblázky a šití látkových zvířat.

Posláním centra aktivizačních služeb pro seniory je poskytnout pomoc seniorům při smysluplném trávení volného času, přinést do jejich života nové zájmy a společenské aktivity a předcházet tak sociálnímu vyloučení. Služba je určena seniorům z Bystřice nad Pernštejnem a okolí a je poskytována zdarma. Otevřeno je denně vyjma středy každému, kdo chce využít svůj volný čas k různým zájmovým aktivitám. Centrum je podporováno městem Bystřice nad Pernštejnem.
Program Včely je pravidelně zveřejňován na webových stránkách žďárské Charity.

Autorka: Jitka Klukanová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 04.09.2016 06:44




0 +
 

Hlavní zprávy