Benefiční koncert pro Natálku

Studenti druhého ročníku Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s., Jihlava (SVOŠS) pořádají Benefiční koncert, který se uskuteční v úterý 13. prosince od 17.00 v prostorách gotického sálu Magistrátu města Jihlavy. Letos věnují pořadatelé výtěžek Natálce Pavlíkové, která trpí Dětskou mozkovou obrnou a epilepsií.

uniweb weby

,,Je to veselá holčička, která má rozhodně chuť do života. Proto bychom rádi obnos věnovali právě jí,“ uvedla Štěpánka Dubnová, členka skupiny O(či)SVĚTA. Díky pečlivým přípravám je opravdu na co se těšit. Během večera vystoupí děti ze ZUŠ Jihlava, krátké hudební vystoupení si připravili i studenti SVOŠS Jihlava. Dalším vystupujícím bude hudebník Jakub Budiš. ,,Věříme, že pro všechny to bude velice příjemně strávený podvečer s vánočním nádechem. Dobře se budou bavit jak děti, tak i dospělí.“ shodují se členové skupiny O(či)SVĚTA.
,,Navíc z koncertu určitě neodejdete s prázdnou,“ ujistila Anežka Šímová, členka skupiny O(či)SVĚTA, ,,připravujeme tvořivé dílny a budou zde i drobnosti k zakoupení, nebude chybět ani občerstvení.“ 
Projektová skupina O(či)SVĚTA, jejíž členové si dávají za cíl informovat a seznámit širokou veřejnost se sociální problematikou a motivovat k řešení těchto problémů, pomohla finančně už několika organizacím a jedincům. Doufám, že i díky Vaší podpoře se bude znovu usmívat i Natálka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 27.11.2016 13:40




0 +
 

Hlavní zprávy