Fotbalové soutěže v polovině, Meziříčí atakuje postup do 2. ligy

Fotbalisté Velkého Meziříčí za sebou mají skvělý podzim, ve třetí lize totiž přezimují na druhé pozici, Třebíč je zatím desátá.

uniweb weby

V nejvyšší českých fotbalových patrech Vysočinu reprezentuje jen Jihlava, kromě ní v elitních dvou ligách žádný jiný regionální celek není. Už příští rok by se to ale mohlo změnit. Na postup do druhé nejvyšší české soutěže totiž útočí Velké Meziříčí.

To v šestnácti podzimních zápasech devětkrát vyhrálo, dvakrát remizovalo a pětkrát prohrálo a s devětadvaceti body mu aktuálně patří druhá pozice. Vede Uničov, na který však hráči Velkého Meziříčí ztrácí jen dva body.

Druhý tým z Vysočiny ve třetí lize – Třebíč – si taky nevede špatně. Na podzim sedmkrát vyhrál a šestkrát prohrál a aktuálně je desátý.

Tuto dvojici ve třetí nejvyšší české soutěži další celek z regionu v příští sezóně doplní jen sotva. V divizi je totiž z vysočinských týmů nejlepší Polná, které aktuálně patří sedmá pozice. Polenští ale na vedoucí Hodonín ztrácí dvacet bodů.

Další celky z Vysočiny si budou muset spíš dávat pozor, aby z divize nevypadly. Velká Bíteš je po podzimu devátá, Stará Říše desátá, Žďár nad Sázavou jedenáctý, Bystřice nad Pernštejnem dvanáctá, Pelhřimov čtrnáctý a Vrchovina patnáctá.

V krajském přeboru – tedy v páté nejvyšší české soutěži – má zatím k postupu nejlépe nakročeno Ždírec nad Doubravou, na který má po podzimu minimální ztrátu druhý Havlíčkův Brod.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
18.11.2016 19:28




0 +
 

Hlavní zprávy